Anonymous
Anonymous
13 May, 10:56

Як отримати годинник без проблем?

Як отримати годинник без проблем?

Добрий день,
Відкрити цю тему мене змусили постійні проблеми з отриманням куплених годинників. Майже третина не відповідає повністю опису на віоліті. Нова пошта недозволяє відкрити годинник,  щоб провести перевірку.
На віоліті не приймають претензій, вимагаючи якогось підтвердженя від нової пошти, що годинник не працює ..як нова пошта буде видавати таке підтвердження??
Може хтось щось порадити, поділитись  досвідом, дякую.

13.05, 11:32
Доброго . Отримував годинник на НП . Надали можливість , в присутності працівника пошти , відкрити задню кришку без спеціальних інструментів . Попередньо просив продавця надіслати годинника з не дуже затягнутою кришкою .
Answers: 0
13.05, 14:37
Доброго часу.
Ну на мою думку по перше треба уважно читатиопис. І якщо написано накшталк " продається на запчастини, ремонт і т.п" - не треба там шукати " алмази"
По друге, якщо Ви купуєте товар б-у, а хочете отримати " новий", то також навряд чи це вийде, а Продавець. він також людина і дуже часто продає те, на чому зовсім не розуміється.Тобто, людині потрапив до рук годинник, він його завів ( це всім зрозуміло), годиник пішов.. Все.. В якихось там деталях людина просто не розбирається. Написав "працює"
По третє-  спілкування- то велика справа. якщо хочеться щось купити- нічого не заважає задати всі цікавлячі запитання до завершення торгів. Відповів Продавець- робимо ставки без " боюсь" , ні- не робимо ставок.
А нова пошта " не дає", то й вірно робить, бо прийде якийсь рукожопий "спец", "відкртє" так, що потім царапини глибиною в міліметр на кришці злишаться, поковиряє там щось, сам не розуміючи що, бо мех бачив тільки в тік тоці і скаже- всен- нічого не працює, а нп потім головняк.
Anonymous
13.05, 19:22AuthorAnswer sokol 33
"Не знаю, що продаю, нічого в тому не розумію, але хочу за годинник багато, і дуже багато" це стандпртна відмазка продавців. 
Але якщо він не описав товар, не надав повної інформації  , то тим порушив правила аукціону. Знає він чи не знає  ,це його проблема.
13.05, 19:32Answer Anonymous
Як показуэ практика., все, що ви написали стає проблемою Покупця. Тому тільки спілкування може тут допомогти. є запитання- не соромтесь, ставте на протязі торгів . А так"купив- слухай"
Answers: 1
Anonymous
15.05, 09:49Author
Питання то ставляться.  А от як перевірити відповідність відповідей на ці питання до оплати,  невідомо...
17.05, 17:00Answer Anonymous
Не ображайтесь, але тоді проблема тільки в Вас. Не можуть бути всі погані, а лише Ви "Граф Монтекрісто"
17.05, 17:03
І ще б дуже бажано, аби Ви не АНАнімом були, а справжній Нік показали, думаю була б певна кількість користувачів, що заблокувала б Вас, щоб у подальшому не отримувати винос мозку там де це не потрібно... Рівно так бул об зручніше і Вам...
Modified by author 17.05, 17:03
Anonymous
17.05, 20:05Author
Цікавий підхід..кожний хто добивається порядності від продавців,  відразу стає майже злодієм) розумію  так зручніше кидати наївних покупців.)
17.05, 21:35
Ага, бідні-нещасні. Винести мозок по повній- замовити наложкою і не забрати, бо "86 шестерня на 0.004 градуси відхилена від вертикалі"..., а про це ніхто не сказав. Та не скахзав, бо банально не знав і не розумів як і де це подивитись. Але звісно ж усі Продавці- то бариги, які тільки й бажають , що надурити, впарити щось . А Покупець, він же завжди правий. З Вашим підходом- купуйте нове в магазині з гарантією і Законом про захист прав споживача, щоб було 14 днів на розбір до гвинтика і висновок, що " воно не робоче і вас надурили"
17.05, 23:27
Вы бы не лукавили, а скинули пруфы/ссылки на то что купили или хотите купить и оно не соответствует описанию итд итп. 
 А то полная гниль. Хотите купить рабочие часы за 100 гривен если честный репассаж с полной разборкой дефектовкой чисткой смазкой механизма, полировкой/заменой стекла, мойкой корпуса в Elma будет от 500 стоить. 
Так это никогда работать не будет.
17.05, 23:47
Є простий варіант (сам так робив декілька разів для підтвердження опису годинника, особливо його роботи) - відео продавця стану годинника і відповідності опису...
Anonymous
18.05, 17:32Author
Шановний соколикц, я не навчився розмовляти з ображеними рагулями, просто зійдіть зі сцени, розумного від вас ніхто не чекає.
18.05, 17:42Answer Anonymous
Я якось сам вирішу що і як мені робити. Те, що Ви неадекватний поціновувач пошуку коштовного каміння в купі лайна  вже всім зрозуміло. Але кажу вам відразу- там його ( коштовного каміння) немає.
Anonymous
18.05, 17:35Author
Tfm sale, я хочу знайти спосіб перевірки годинника на відповідність опису. Бо три дорогих вже викинув у смітник. Без огляду механізму, що не дозволчє нова пошта,  ви купужтп кота в мішку
18.05, 19:08Answer Anonymous
Tfm sale, я хочу знайти спосіб перевірки годинника на відповідність опису. Бо три дорогих вже викинув у смітник. Без огляду механізму, що не дозволчє нова пошта,  ви купужтп кота в мішку
Ахинея и мошенничество от анонима . Без пруфов и конкретики . Вранье как обычно сливовое про "выкинутые в мусорку" и прочее. Шо ты лепишь что ты выкинул дорогие часы?

Вам никто в этой жизни ничего не должен. Покупайте или новые часы с гарантией или от мастеров кто пишет что часы обслужены и тоже ее дают (из в руки тогда) или не создавайте провокативные дилетантские темы..

Автор тупо солевой
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.