Шановні добродії доброго часу доби, підкажіть будь ласка можливо хтось зустрічав такий брак, монета з набору в обігу не була, по характеру магнітності я характеризува би її як доволі добре магнітну... Середніх розмірів звичайний чорний магніт її повністю притягує.
Доброго. Співудар штемпелів. Таке трапляеться. Магнітні властивості цих монет трохи різні: одні монети липнуть і в зіппакеті, інші слабо і "голі", але сильномагнітних мені не траплялось.
Доброго часу, дякую за відповідь, як ви ввважаєте такий брак дуже впливає на ціну? Коли я 5 років тому купував 2 коп. і 5 коп. з одного набору я не звернув на це уваги.
Думаю, що ні. Є люди, які принципово ставляться до "чистоти". Інші полюбляють різні поєднання. За посиланнями подивитесь та почитаєте. По тім рокам ні сама монета, ні браки окремо стільки не коштували.
Я маю на увазі, що ціна сильно не зміниться (+ чи -), бо брак на вашій монеті дуже поширений. За посиланнями приклад "на любителя", бо поєднання браків (край листа та карбування частково поза кільцем) не часте + малотиражна монета. Просто 5к.1996р + 2-і монети с браками по виду заощадили би купу грошей на щось інше.
Добре зрозумів, а взагалі є інтереси такого питання.... як деякі малотиражні монети 7000 од. Коштують дорожче монет з тиражем 5000 од. Як формується цінове питання і хто зможе просвітити, ціни наприклад на 25коп 1995р. 1БВм чотири роки тому і на теперішній час не сильно відрізняються, а кількість проданих за цей час одиниці, чому не має тенденції росту ціни не зрозуміло, .... Якщо Ви компетентна людина в цьому питанні буду щиро вдячний за будь які пояснення, в мене нажаль вже три роки обмаль часу на пошуки інтересуючіх мене питань я с перших днів відстоюю нашу територіальну незалежність і так і виходить що черпаю знання наскоками... Вибачте за відвертість, щоб не виглядати людиною з кам'яного віку... Сам розумію що в теперішні часи у кожного з нас усі бібліотеки світу в кишені, але більшість з нас лайкають котиків у соц сітях........ Мабуть і назва походить від того що затягує як сіть чи пута.... Соціальні сіті назву придумала мудра людина.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".