Andry911
Andry911
18 May, 12:25

Футбольна тематика на визначення

Футбольна тематика на визначення
Вітаю. Прошу в допомозі, щодо інформації по даному предмету ''чемпіони світу з футболу 1954'' Федеративна Республіка Німеччина аверс зображення чемпіонів, на реверсі знак Федерация Німецької футбольної спілки, гурт гладкий срібло 15 грам, діаметр 35 мм. Моє припущення, що один із зображених на аверсі, Фрідріх «Фрітц» Вальтер німецький футбольний півзахисник, багаторічний лідер і капітан національної збірної ФРН, про другу особу по можливості прошу підказати.
Буду вдячний за означення дати випуску, тираж екземплярів, спепінь рідкості
З повагою 

18.05, 12:33Author
товщина 2 мм., клейма нема, срібло за висновком гідростатичного зважування
18.05, 14:03AuthorAnswer Тунгус
Дякую всім дописувачам за ваш інтерес та надану інформацію, додаю фото сухої ваги та у воді, може я не вірно це зробив
Answers: 0
Answers: 1
laert3937
18.05, 13:13
на реверсе нет логотипа Немецкого футбольного союза, там орел ФРГ, лого такое -
Deutscher Fußball-Bund – Wikipedia
рядом с Вальтером скорее всего вратарь Тони Турек.
В таком размере и весе в продажах на сегодня такой медали
нет, есть в пруфе, вес 20 грамм.
18.05, 13:21Answer laert
Скорей всего вы ошибаетесь. Это Хельмут (Гельмут) Ран, автор победного гола против Венгрии
18.05, 14:09AuthorAnswer laert
сама так, нема ідентичної до цієї тому-то і хочу зібрати більше інформації, знаку-логотипу взяв з інтернету
Answers: 3
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.