Ell_nino
Ell_nino
24 May, 21:49

24 Копейки 1756 Ливонез Обговорення лоту

24 Копейки 1756 Ливонез Обговорення лоту
Topic closed
Прошу висловити думки по оригінальності монети, підозру викликав рік випуску 1756 і легенда "MONETA LIVOESTHONICA" відомих екземплярів - 0

24.05, 22:02
Лот вже продано, тож який сенс обговорення? Новий власник знає що купив.
24.05, 22:34AuthorAnswer TerraRist
Я переміг на торгах, але не купив її ще, і не куплю якщо монета не оригінальна, тому для мене є сенс. 
І для вас також, якщо ви проти фуфла яке продається під виглядом оригіналу
Modified by author 24.05, 22:35
Answers: 0
Answers: 1
25.05, 11:43AdeptAnswer Qvatro
Похвально,но Ваше фото абсолютно не уместно,это не та монета.....
В интернете нет  картинки именно этого варианта,но я помогу.🙂
Ниже фото правильной монеты:
Modified by author 25.05, 11:44
Yarda2288
24.05, 23:25
Як же це все знайоме! Коли йдуть торги то рубаються до останнього, а після закінчення кричать "Караул, обман і т.д."
Чого під час торгів ніхто не створив тему? Чудес не буває, а лівонези майже всіх номіналів і років досить давно вже непогано підробляють.
Назва лота "Лівонес" від синоніма "Ліва" або несправжня монета
25.05, 00:14
Звичайна "хитрожопість"…
До закінчення торгів на обговорення не виставляв, щоб задешево взяти…, а виграв, то скажіть чи оригінал? Раптом повезло…, а ні, то викупляти не буду.
25.05, 00:32
До чого тут "хитрожопість" ? 
Людина створила тему і просить думки експертів. Викуп чи невикуп до самого запитання відношення не має...
25.05, 18:20Answer serdeem
Добридень!
Пробачте, ви все життя довірятиме людям, якщо вони не щирі з вами?
25.05, 06:48
Навіть якщо всі присутні в темі завжди створюють обговорення під час торгів та б'ються до останнього, щоб купити все подорожче, яке це має значення до предмету обговорення? Хіба участь у відкритих(!) торгах - це "халявщик" чи "хитрожопість"? Хтось щось приховував від когось? Ні. Тоді до чого тут оці ханжеські моралізаторства, шановні?
25.05, 18:23Answer Docadept
Вітаю!
При всій повазі до Вас... Є така наука.. психологією називається )) Поцікавтеся тонкощами при нагоді ))
27.05, 13:15Answer КАПІТАН ZELENY
Якими саме тонкощами психології рекомендуєте поцікавитися? Бажанням придбати щось цінне задешево чи ще чимось?)) І так, нехай кине в мене камінь той, хто жодного разу не хотів цього)))
27.05, 20:18Answer КАПІТАН ZELENY
И ще один момент - чомусь ті, хто зосередився на викритті коварного покупця, і навіть ви(!), ні слова не сказали на адресу продавця, який під видом оригиналу продав підробку (здається). Тобто грубо порушив правила не тільки Віоліті, а й взагалі чесної торгівлі, маю надію, ви з цим згодні?

Якщо так, то незалежно від поведінки та намірів покупця його права потрібно захищати у першу чергу, а потім вже можна щось фантазувати про його "хитрожопість", хоча, повторюся, не бачу у його дії нічого, що можна було б так назвати, бо якщо ви купили підробку - невже ви мовчки б це проковтнули і не сказалі нічого до... якого моменту?
27.05, 20:33Answer Docadept
Docadept! Ви, по ходу адвокат, чи просто "філософ» пенсійного віку, якому бракує спілкування…?
Modified by author 27.05, 20:34
27.05, 22:25Answer Wasja_73
Тобто аргументовано вам сказати нічого, я правильно зрозумів?
Answers: 2
25.05, 12:05
Думаю, покупець вже зрозумів,що купив фуфло, " хітрожопих" тут хватає, було б дивно, як би було інакше.
Yarda2288
25.05, 12:53
Тут не так з претензіями до покупця, як до продавця. З таким рейтингом і часом проведеним на аукціоні не знати що монета тиражем 10 штук є копія - я в житті не повірю.
25.05, 13:04
Yarda,повністью згоден, з іншої сторони, як би він був впевнений що оригінал, кто б так дешево віддав?
27.05, 20:20Answer Трифан78
Тобто, вже можна продавати сміливо підробки під видом оригіналів, і потім виправдовувати це словами "як би... оригінал, кто б так дешево віддав?".
27.05, 20:38Answer Docadept
Тобто не підходить,сенс був в іншому,там все зрозуміло написано.Вам не набридло мусолити цю тему.
28.05, 07:26Answer Трифан78
Я проти цькування і проти фуфлогонства, все просто. І ваш коментар виглядяє досить дивно - з одного боку, ви погодилися з Yarda, що винен продавець, але з іншого зробили висновок, що продавець сам не був впевнений, що монета оригінал, але... що? Він не виставив її на обговорення перед продажем, а виставив як оригінал, або ж знайдеться "лошок", що купить хоч якось, еге ж? Ви ж це мали на увазі?
25.05, 14:11
Все закінчилося, як і повинно було бути. Просто визначилася плата за цей конкретний урок. Як в анекдоті. 
Дурнів не потрібно вчити, вони необучаеми. Але платоспроможні. У цьому суть тренінгів.
25.05, 18:25Answer Akustika
Добридень!
Микита Сергійович, браво! Краще не висловитися )))
З повагою, Філідор.
Modified by author 25.05, 18:26
25.05, 18:31Answer КАПІТАН ZELENY
Добрий вечір. 
Нема за що, шановний Франсуа-Андре. :)
25.05, 18:42Answer КАПІТАН ZELENY
Просто доводилося грати проти двох чемпіонів світу.
25.05, 15:57Adept
Додам олії у 🔥!
Не в кого немає думки,що це може бути справжня монета,але 1757року з перерізаною шісткою?
Ось навіть штемпельний нюанс.
25.05, 18:33
Добридень!
Якось, років 8 тому, в Лівенському на Полтавщині на городі серед купи!! дєнєг знаходиться така монета. Шок!!! З господарем ділянки домовленість про "50 на 50" ))) Вгадайте, кому дісталася?
25.05, 18:35Answer КАПІТАН ZELENY
Добридень! Якось, років 8 тому, в Лівенському на Полтавщині на городі серед купи!! дєнєг знаходиться така монета. Шок!!! З господарем ділянки домовленість про "50 на 50" ))) Вгадайте, кому дісталася?
Начальнику місцевої поліції чи прокурору?
Modified by author 25.05, 18:36
25.05, 18:44Answer Akustika
Та там до поліції, як до Київа рачки ))) Я її чесно викупив у власника ділянки. Всі під Богом ходимо.
25.05, 18:58Answer КАПІТАН ZELENY
Мова про лівонез 1757 або 1756 року?
25.05, 19:10Answer Akustika
Я ж не казкар )) Звичайно, 1757 року.
Про 56-ий я взагалі тільки читав )
25.05, 19:29
Я думаю, это является нарушением правил "Виолити" (в частности, пункта II.2). Если покупатель сомневался в подлинности лота (а так оно и было), не нужно было делать ставки. Кроме того, покупатель мог обсудить лот в сообществе в процессе торгов. А вот купить лот и только после этого выставить его на обсуждение в надежде в случае чего отказаться от выкупа... Это нечто...
27.05, 13:13Answer VK_777
А якщо покупець виявив би при отриманні на пошті, що це підробка, продана, як оригінал - це було б "нєчто" чи таки "что"?
Topic closed
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.