Прошу висловити думки по оригінальності монети, підозру викликав рік випуску 1756 і легенда "MONETA LIVOESTHONICA" відомих екземплярів - 0

24 May, 21:49
24 Копейки 1756 Ливонез Обговорення лоту
24 Копейки 1756 Ливонез Обговорення лоту
Topic closed
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
І для вас також, якщо ви проти фуфла яке продається під виглядом оригіналу
В интернете нет картинки именно этого варианта,но я помогу.🙂
Ниже фото правильной монеты:
Чого під час торгів ніхто не створив тему? Чудес не буває, а лівонези майже всіх номіналів і років досить давно вже непогано підробляють.
Назва лота "Лівонес" від синоніма "Ліва" або несправжня монета
До закінчення торгів на обговорення не виставляв, щоб задешево взяти…, а виграв, то скажіть чи оригінал? Раптом повезло…, а ні, то викупляти не буду.
"В ціль"!!!
Людина створила тему і просить думки експертів. Викуп чи невикуп до самого запитання відношення не має...
Пробачте, ви все життя довірятиме людям, якщо вони не щирі з вами?
При всій повазі до Вас... Є така наука.. психологією називається )) Поцікавтеся тонкощами при нагоді ))
Якщо так, то незалежно від поведінки та намірів покупця його права потрібно захищати у першу чергу, а потім вже можна щось фантазувати про його "хитрожопість", хоча, повторюся, не бачу у його дії нічого, що можна було б так назвати, бо якщо ви купили підробку - невже ви мовчки б це проковтнули і не сказалі нічого до... якого моменту?
Додати нічого ))
Дурнів не потрібно вчити, вони необучаеми. Але платоспроможні. У цьому суть тренінгів.
Микита Сергійович, браво! Краще не висловитися )))
З повагою, Філідор.
Нема за що, шановний Франсуа-Андре. :)
Не в кого немає думки,що це може бути справжня монета,але 1757року з перерізаною шісткою?
Ось навіть штемпельний нюанс.
Якось, років 8 тому, в Лівенському на Полтавщині на городі серед купи!! дєнєг знаходиться така монета. Шок!!! З господарем ділянки домовленість про "50 на 50" ))) Вгадайте, кому дісталася?
Про 56-ий я взагалі тільки читав )