MarynaMarko
MarynaMarko
27 May, 14:37

Допоможіть будь ласка визначити, 50 коп. 1994 р. "трапеція"?

Допоможіть будь ласка визначити, 50 коп. 1994 р. "трапеція"?
Реверс монети 1.2(я тільки вчусь ,тому виправляйте),гурт 7 насічок.А аверс наче трапеція🫣(хоча такі як я , трапецію в кожній монеті бачать😀)Гляньте будь ласка 🫶🏽 з визначенням аверсу(АГ) наразі складно🤔І чи цінна монета?Знайшла таку ж саму ,тільки насічка -м

27.05, 15:47AuthorAnswer Pertinax
Вітаю , не АГ
Раніше було мабуть легше знайти щось справді цінне🫣зараз у нашій місцевості і 50 коп в обігу це рідкість ,хоч і 2023 року .А щоб знайти це потрібно находитись добряче🫣.Іще раз велике дякую
Answers: 0
Answers: 1
27.05, 15:40AuthorAnswer Pertinax
Фото
Я вас обожнюю🫶🏽ви єдині  хто відписали.Щиро дякую
27.05, 16:00
Я колись плекав надію, що от от знайду щось добреньке.))) 
Але почитавши форум більше року, зрозумів, що всі монети вже по 10- му разу перебрані.
Хіба що десь кулачок монет у бабусь десь в шухлядці завалявся 
Закинув я це діло, і вам можу порадити. Не так все просто, тим більше , якщо не знаєте на зубок мат. частину))
27.05, 17:02AuthorAnswer ixtiandr
Я колись плекав надію, що от от знайду щось добреньке.)))  Але почитавши форум більше року, зрозумів, що всі монети вже по 10- му разу перебрані. Хіба що десь кулачок монет у бабусь десь в шухлядці завалявся  Закинув я це діло, і вам можу порадити. Не так все просто, тим більше , якщо не знаєте на зубок мат. частину))
А я тільки тиждень🤣і дійшла висновку ,гарне хоббі для жінки колекціонувати валюту🫣А так ,мабуть краще купляти ролах ?В нових монетах можна теж знайти.(Багато чого ще не знаю,наразі освіта "ютуб").Я більш для задоволення шукаю ніж заробіток
27.05, 21:12Answer MarynaMarko
На ютубі далеко не заїдите. Потрібно добре знати каталог. 
Треба мати постійний доступ до ходячки. І при переборі якогось номінулу одного року, чітко розуміти, які різновиди тут можливо знайти. 
Фоткати через раз, і перепитувати правильно, чи не поавильно визначили, це розмова ніпрощо))
Кілокрамами треба перебирати в день, щоб щось відносно цікаве попалось)).
27.05, 23:22AuthorAnswer ixtiandr
На ютубі далеко не заїдите. Потрібно добре знати каталог.  Треба мати постійний доступ до ходячки. І при переборі якогось номінулу одного року, чітко розуміти, які різновиди тут можливо знайти.  Фоткати через раз, і перепитувати правильно, чи не поавильно визначили, це розмова ніпрощо)) Кілокрамами треба перебирати в день, щоб щось відносно цікаве попалось)).
З каталогом згідна . З телефона абсолютно не зручно🥺 а купляти наразі поки не бачу сенсу (коли хоча б  1 монету знайду ,можливо тоді).Ну що до  іншого,то хоча б приємно поспілкуватись з людьми на тему ,яка до вподоби.А підкажіть будь ласка ,де можна купити роли? 🤔В ощад банку мене м'ягко кажучи " відфутболили " .В них такого немає🫠ні 50коп немає і не міняють ,бо їм лінь рахувати . Хоча по закону ,то мають😀але то таке ,я не з сварливих .Може знаєте?(Окрім перекурів) .Бо в нац банку (сайт)не розібралась де саме ,тільки знайшла сувенірні монети і медалі
wadik1618
27.05, 20:56Answer ixtiandr
Не соглашусь с вами в том , что все монеты по 10 раз перебраны. У меня как лежал килограммовый  пакет мелочи 1-2-5 копеек 90-х годов  , так и лежит до сих пор. Спадщина от престарелого родственника .А он просто сдачу скидывал в банку чтобы не таскать в карманах.  И никто эту мелочь не перебирал . Мне это хобби не интересно,  даже не хочется говорить , не то что перебирать. Может там ничего стоящего и нет - не знаю.
27.05, 21:14Answer wadik
Ну тримайте, істи не просять)). Може хтось колись візьметься і розбиреться, що там в кінці кінців)
Answers: 2
27.05, 16:08
Removed by author
27.05, 16:09
Хто шукає той обов'язково щось цікаве знайде
27.05, 16:37Answer Pertinax
Хтось мабуть з внуків відніс бабусин кулачок в магазин))
27.05, 16:35
Це якщо для себе. І не шкода очей, передивляючись тисячі монет)
А для заробітку якогось дуже низький ККД))
Відносно простеньких 10 копійок 2.1ДАк, 2.1ААк, 3ВАк  я так і не знайшов десь за два роки інтересу)
27.05, 16:44
Так , звісно , знайти щось більш менш цікаве не так просто , а то й не можливо зовсім , дивлячись  у кого який інтерес
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.