Yurii890
Yurii890
31 May, 00:07

Рейтинг в минус, за утраченный лот?!

Рейтинг в минус, за утраченный лот?!
Думаю не я один сталкивались с подобной ситуацией..капризных контрагентов..!
Представляю сообществу,скрин переписки с этим "покупателем" .
Результат-предупреждение на 30 дней и минус балы в рейтинге.
Как определять таких вы..ков,и не иметь с такими дела?

Answers: 0
Answers: 1
31.05, 08:22
Наверное, такую тему логичнее размещать не в "Керамика, фарфор, стекло", а в "Прочие темы. О жизни".
31.05, 09:54AuthorAnswer LOGOTYPE18
Наверное, такую тему логичнее размещать не в "Керамика, фарфор, стекло", а в "Прочие темы. О жизни".
Наверное.Подобные ситуации касаются всех разделов.
Answers: 2
31.05, 08:49
Доброго. 
По людськi за предмет ціною сотню гривень прикро отримати мiнусовий вiдгук, але за правилами віоліті вiн доречний.
Може треба було спробувати компенсувати покупцю його витрачений  час подарунком на суму аналогiчну сумi  угоди чи домовитись про компенсацiю грошима або знижкою на iншу фiгурку яких в продажу багато.
Modified by author 31.05, 08:50
31.05, 12:41
Якщо питання тiльки в цьому так це зовсiм не проблема.) 
У вашого покупця суперрейтинг як покупця (-5)) 
Якби встановили обмеження по рейтингу для покупцiв цієї теми не було.
31.05, 14:57Answer ДОНЕЦ
якой теми? що продаемо чого нема в наявностi а потiм плачемо бо нам поставили вiдгук шо не продали? А не було б оплати - був би негативнйи у покупця  - нi?
31.05, 15:03AuthorAnswer ДОНЕЦ
Якщо питання тiльки в цьому так це зовсiм не проблема.)  У вашого покупця суперрейтинг як покупця (-5))  Якби встановили обмеження по рейтингу для покупцiв цієї теми не було.
Вона вже э..Кожен себе проявив ....Аби да каби,то таке,що не убеспече iнших вiд подiбних ситуацiй,та не навчить бидло.
На мiй погляд,всiй спiльнотi Вiолiтi, було би корисним створити щось на кшталт "Доски "пошани""
31.05, 10:23
А какое предупреждение(Я так понимаю от модератора по сделке).... на 30 дней.Можно конкретней???
31.05, 11:02AuthorAnswer SnakesKingdom888
А какое предупреждение(Я так понимаю от модератора по сделке).... на 30 дней.Можно конкретней???
Вище пpиведенi скрiни переписки. Вiд початку до кiнця
31.05, 14:49Answer Yurii890
Извените недолистал влево...посмотрел все понятно!!!
31.05, 11:34
Ну я "писака" в цiй темi.) 
Счас живу в Чугуiвському районi Харкiвськоi обл. 
А до переiзду   двічі прилітало в мій будинок у Харкові, обидва рази всі окна  начисто, решта прильотiв яка по дрібницях не береться до уваги.

І що? Вiйна рокiв дванадцять йде  i ще стiльки ж буде йти,  це що вiдмiня  цивiлiзоване вирiшення проблем. 

Ну розкажіть писакам, якщо почали: "що таке Прильот",  ви з якоi  областi)
31.05, 14:54
щось не бачив щоб "продавака" зняв з торгiв лоти бо в нього прилёт. Не треба оцих вiдмазок "жинка рожа","дитина в космос летить", "мавпа будинок вкрала". Навiть спершу було "чекайте я знайду" а потiм вже про все друге.
Продавець ма проблеми - ну так вирiшуйте, можна зняти лоти можна вказати шо затримка у вiдправленнi. Пошкоджено речi - ну так треба глянути шо продаеться - й вбрати або оновити фоно пошкодженого.
Нi?
31.05, 15:40AuthorAnswer HaseoArmahem
щось не бачив щоб "продавака" зняв з торгiв лоти бо в нього прилёт. Не треба оцих вiдмазок "жинка рожа","дитина в космос летить", "мавпа будинок вкрала". Навiть спершу було "чекайте я знайду" а потiм вже про все друге. Продавець ма проблеми - ну так вирiшуйте, можна зняти лоти можна вказати шо затримка у вiдправленнi. Пошкоджено речi - ну так треба глянути шо продаеться - й вбрати або оновити фоно пошкодженого. Нi?
То почекай Поки тебе вьебе ракета потiм згадаешь
31.05, 17:54Answer Yurii890
дитячий садок, шось я не бачив шоб ви лоти зняли бо у вас прильот, шось я не бачив шоб ви оновили лоти бо стан другий. нi - ви "жертва" бо продавали те чого не знайшли.
Люди знiмають лоти якшо  шось не так, прильоти, затопили сусiди, дiти викинули. Але ж нi - тут у нас "жертва" котра отримала  по правилам, але  плаче  - треба переписати правила ! Нема лоту - ну то проблеми покупця, що це вiн ма час на таке)
Answers: 3
31.05, 11:14
Правила Віоліті
III. Відгуки, коментарі, чати за угодами
пункт 11
31.05, 11:43
Якщо Продавець і Покупець не знайшли вирішення проблеми самостійно, далі вступають у гру Правила. Тут все зрозуміло.
Що стосується "виявлення подібних", то скажіть будь ласка, а як виявити тих, хто торгує "повітрям"?  Замкнене коло.
31.05, 14:51
Прилёт - это более чем форс мажор. Имхо не про правила идёт речь. Пишите администратору (контакты на сайте есть), или просите в чат Главного модератора. 
Логично все поясняйте , с датами прилетов(он должен быть ну до 3-х месяцев максимум назад), фото последствий, справку от полиции , в дие скрин подачи на компенсацию если подавали. Чтоб все было пруфово и совпадало. Хоть лотов у вас и много, но если прилет был в 2023 году и вы с тех пор не удосужились проверить наличие лота и целостность - это уже сугубо ваша проблема. Покупатель сам какой-то заминусованный...Всё имхо.
31.05, 14:55
Купили лот - лоту нема - негативний вiдгук - що не так?
Не було б оплати  - був би негативний. Правила. 
Але смiшно шо продавеь виступа "жертвою" й плаче на покупця - хоча вина з сторони продавця. Кiно
31.05, 15:28AuthorAnswer HaseoArmahem
Купили лот - лоту нема - негативний вiдгук - що не так? Не було б оплати  - був би негативний. Правила.  Але смiшно шо продавеь виступа "жертвою" й плаче на покупця - хоча вина з сторони продавця. Кiно
Хто це купив?
Що также купiвля -продаж?
Момент перехода права власностi, тощо...Чи хтось з дубу впав?
Нiхто за лот не платив,та був попереджений що речi можливо нема...якi збитки  у нього,яка компенсацiя? Що Ви мелете.
Продавец э власником речi до оплати лота та його доставки до покупця!
31.05, 16:46Answer Yurii890
цирк - ви продали лот, покупець потратив час та нерви, ви не знайшли лот - у вас негативний - що не так? оце "шо таке оплати не було" - ну так не було   по вашiй винi - покупець отримав лот? чи може вiдмовився оплачувати? 
де я писав про збитки ?
31.05, 19:06AuthorAnswer HaseoArmahem
Купили лот - лоту нема - негативний вiдгук - що не так? Не було б оплати  - був би негативний. Правила.  Але смiшно шо продавеь виступа "жертвою" й плаче на покупця - хоча вина з сторони продавця. Кiно
Тебе посухати, ти живёшь по закону, згiдно Правил?
Лицемер!
Швидкicть не перевишуешь,або стучишь тцк де люди ховаются, податки платишь,не брешешь?????.
Ворюг ловишь,мародерiв,хабарникiв????Гидко таке слухати.
31.05, 14:59
Више написали ставьте ограничение по рейтингу не ниже 2(хотя это не всегда спасает)Все зависит от покупателя,но в последнее время людяність стала роскошью, то что всякое бывает с лотами  если их много(теряются,бьются или просто невозможно найти)это только поймет тот у кого их много....
31.05, 15:35AuthorAnswer cameroon121
Више написали ставьте ограничение по рейтингу не ниже 2(хотя это не всегда спасает)Все зависит от покупателя,но в последнее время людяність стала роскошью, то что всякое бывает с лотами  если их много(теряются,бьются или просто невозможно найти)это только поймет тот у кого их много....
Згоден.
Якщо лотiв багато то великi ризики втрати з рiзних обставин,то що установити обмеження по кiлькостi? 
Обмеження по рейтингу також не вирiшують питань форс-мажора.
Форс-мажор дiэ в усiх можливих нормах права всього свiту,Але для мiсцевих не в почете
31.05, 15:44
Вітаю.Вважаю що Покупець в даній ситуації поступив не по людськи, завжди можна домовитись,так ні ,потрібно зразу негативний відгук залишати ,тим паче що лот не був оплачений.
31.05, 21:41
Ну шо тут скажеш. Співчуваю. Пишіть адмінам, давайте пруфи, просіть видалити відгук. Там теж люди, тим більше вони живуть з наших комісій.
Modified by author 31.05, 21:42
01.06, 10:07
Все закономірно, торгівля повітрям, ще людині по вухам кілька днів їздив, тому і відгук такий. Навіщо виставляти те чого немає по факту, продав дорожче в іншій спільноті, можливо навіть пошукати і знайти де саме. Якщо дійсно був форс мажор то надайте докази і люди зрозуміють. А так це просто ниття, ще і автор дозволяє собі зайвого в адрес людей які не підтримують його думку.
wadik1631
01.06, 10:49
Removed by author
vkf772457
01.06, 21:58
Так, 99% розумного компромісу цілком можливий. Я теж завжди прагнув жити дружно та знаходити адекватний вихід. Але існує і 1% неадекватів. Якось купив бону - новенькі 500 гривен.  Передплата - ок. Отримую листа, клапан конверта ледве тримається. не заклеєний надійно, навіть скотчем, як зазвичай люди роблять. Починаю вдома відкривати - окрім листа пустого папіру - ніц нема. Пишу продавцю, до речі, людина з потужним рейтингом. Давай розбираться, де моя бона, може ти забув вкласти, може на пошті вийняли. Отримую шквал скаженого наїзду, мовляв, як ти можеш недовіряти мені та нашому поштовому відділенню,  я там завжди відправляю і все добре. Десь з місяць отакої "приємної" комунікації.  Завершилось обміном негативними відгуками.
01.06, 17:07
Зачем вам под Покровском даже в марте были нужны статуэтки, спрашивать не буду. Это к доктору нужно....
 А так тот же самый алгоритм, пишите администратору или просите в чат главного модератора. Пруфы всей проблемы и доки, фото. Комиссию списывают с вас.  За доставку что заплатили скриншот. И просите убрать отзыв.
02.06, 08:37Answer TFMsale
Removed by author
02.06, 13:08Answer TFMsale
Я покупал не статуэтку и к доктору только после Вас
01.06, 12:06
"Піонер з барабаном", це ж теж ваш лот був? Пропоную на основі тем і чатів потім видати книгу. Буде цікаво. Ні в якому разі не кепкую, просто справді дуже цікаві історії з вашими лотами стаються. До речі, піонер вижив?
01.06, 22:34AuthorAnswer Viaris
"Піонер з барабаном", це ж теж ваш лот був? Пропоную на основі тем і чатів потім видати книгу. Буде цікаво. Ні в якому разі не кепкую, просто справді дуже цікаві історії з вашими лотами стаються. До речі, піонер вижив?
Жив! Вiн же Пiонер!
Яка книга?кому воно цiкаво....Писать про клонiв "Бабки-трындычихи"На героiв нiхто не тяне...таке шелуха.
В мене пicля таких спiлкувань-ступор...Мабуть бiльшостi краше мовчати анiж бовтати языком
Навiть дивуюсь ,як хоть писати навчились.
Про яку людянicть .....зжерти готовi. 
Для розваги ,виставив Пioнера для обговорення клейма ,на мiжнародну кацапську групу !
Вгадайте, яка рiзниця мiж  коментарями кацапiв та мicцевих?
01.06, 22:48AuthorAnswer ДОНЕЦ
Угу,  а книгу назвать "Мать перемать". Для тих хто не читав:Пiонер з барабаном.Данько Авторський вензель.Как на самом деле.
Та вам же не цiкава суть питання ..у шахрiв не вийшло обдурити мене...я чужого не прагнув.Чи вам не зрозумiло.
Чи стадний iнстинкт?
01.06, 21:23
В мене взагалі інша історія, лот сплатив, продавець написав що не сплатив поставив негативний відгук і заблокував повідомлення в інших лотах. Сижу з негативом, адмін нереагує. Весело.
01.06, 21:53Answer KKS_1
В мене взагалі інша історія, лот сплатив, продавець написав що не сплатив поставив негативний відгук і заблокував повідомлення в інших лотах. Сижу з негативом, адмін нереагує. Весело.
Такого ще не чув. )
Ви б тему в Спiльнотi створили,  на вашу проблему  може адмiнiстрацiя увагу звернула б,  а iншим було повчально.
01.06, 22:21AuthorAnswer KKS_1
Якщо хочете щоби Вас обiсрала культурна публiка то створiть тему з ваших негараздiв ..тут вам пiдкажуть ,поллють брудом i все! На цьому все. 
Деградувала спiльнота,нiкому не цiкавi чужi проблеми..посмiються дебiли i край
02.06, 00:45Answer Yurii890
Тут ви не зовсім праві, не всі посміються, не всі байдужі, ну і точно не всі дебіли. Просто не треба грати на почуттях про війну, не треба загравати з темою прильотів, це болісна річ для багатьох. До мене на подвір'я прилетіла х-101, сам я зараз на лікуванні, і на війні з другого дня, тому знаю про що пишу, а ви певно забули, про що писали раніше...Буває всяке і не завжди все йде так як ми плануємо, бізнес на Віоліті для багатьох це не хоббі, а лише бізнес, і завжди є можливості спробувати бути хитрішим інших, ми ж усі думаємо, що ми найрозумніші... Тому я й згадав про піонєра, війна і прильоти саме в тій темі вже були...Що занадто, то не здраво...
02.06, 03:20AuthorAnswer Viaris
Тут ви не зовсім праві, не всі посміються, не всі байдужі, ну і точно не всі дебіли. Просто не треба грати на почуттях про війну, не треба загравати з темою прильотів, це болісна річ для багатьох. До мене на подвір'я прилетіла х-101, сам я зараз на лікуванні, і на війні з другого дня, тому знаю про що пишу, а ви певно забули, про що писали раніше...Буває всяке і не завжди все йде так як ми плануємо, бізнес на Віоліті для багатьох це не хоббі, а лише бізнес, і завжди є можливості спробувати бути хитрішим інших, ми ж усі думаємо, що ми найрозумніші... Тому я й згадав про піонєра, війна і прильоти саме в тій темі вже були...Що занадто, то не здраво...
Дуже багато тут розмiрковують про мораль особи якi про неi лише чули.
Ви вважаете що я манiпулюю темою прильота ,та обгрунтовуюте своi твердження посиланням на взагалi непоэднаннi обставини.
1) Ви тут приводите цитати iз Пiонера осiб якi побажали менi прильота при завершеннi угодi Але чомусь как то по другому трактуете на свiй лад.(про контекст забулы?) Та мою вiдповiдь,  на випади против мене? То я iй побажав у вiдповiдь.
2) якому виродку я повинен щось пояснювати за своi речi?Лот було виставлено ще до прильота ,не до пiдрахунку  досi .
 Маю я право називати речi своiми iменами!
Своiми очами бачив весь початок вiйни про яку мораль хтось тут каже?
Тiкали всi як щури,менти , прокуратура,медики,iншi ховалися в метро.
Хто мародерiв, вам подсказать Чи самi здогадуетесь.?
Только молодые ребята захищали мicто.та пару пiдроздiлiв.
Мертве мicто було,нiкого...
На бicа icнуэ роздiл Тема? 
Чи для особистих образ?!
А може для обговорення лотiв?
А тут рахунки зводять..
А нащо тут  штатнi провокатор,якi не мають лотiв ,за роки купують пару гудзикiв Але лазят по чужим темам аби розважатися?
Я нiкого не запрошував ,а задав питання.Якщо щось знае людина ,то добро пожаловать а  Аби щось писати то нехай iдуть за кораблем.
Вам сподобалось як в попереднем повiдомленi чоловiк 67 рокiв розповiдаэ про свою ситуацiю з покупкою , а його питае якась особа про те- а нащо вам в вiйну фiгурка? Чи це не гидота?
Modified by author 02.06, 03:26
Answers: 6
02.06, 16:07Answer KKS_1
KKS_1: "...лот сплатив, продавець написав що не сплатив поставив негативний відгук і заблокував повідомлення в інших лотах. Сижу з негативом, адмін нереагує. Весело."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Так у Вас з 8-ми наявних відгуків 2 негативних. По одному "Не викуп". По другому - "Так і не вийшов на зв'язок". Який з них оплачений?
Modified by author 02.06, 16:09
Answers: 3
02.06, 09:11
Я не перед кем не оправдывался и никого не обзывал и истерик у меня нет в отличие от тебя. Я посоветую тебе показать себя на поле боя а не оскорблять людей на сайте . Оскорблять тебя нет смысла так как ты уже видимо обижен. Перепису заканчиваю.
02.06, 10:02Answer Stefanovich
Я не перед кем не оправдывался и никого не обзывал и истерик у меня нет в отличие от тебя. Я посоветую тебе показать себя на поле боя а не оскорблять людей на сайте . Оскорблять тебя нет смысла так как ты уже видимо обижен. Перепису заканчиваю.
Смотри, ты хитрый шиз. Который будет свою непорядочность прикрывать чем угодно. Сугубо твои проблемы что ты находишься где находишься и будучи взрослым, не хочешь изменить ситуацию. Все остальное отговорки
wadik1631
02.06, 22:56Answer Stefanovich
Removed by author
02.06, 11:02Author
Ты отвечай на вопрос... Где прячешся"герой"? когда родину защищать пойдешь?
О правилах тут визжишь  по правилам иди воюй ,деда защищай....учишь его что ему делать
02.06, 10:32
Согласно правил Виолити, отказ от отправки лота - минус в карму. 
Есть обьективные  и субьективные причины, по каторым  это случается.
Реальный выход из ситуации, это приглашение Модератора  и описание ситуации.  Модераторы разные - есть которые формально относятся,  а есть которые разбираются в ситуации. 
Возможно  стоит ввести бан на время расмотрения Спора для Двух сторон. Также должна быть зависиммость штрафных санкций от стоимости лота и причины спора: потеря, неверное описание лота,  плохая упаковка,  повреждение лота при перевозке,  подмена лота, неадекватное  общение  и т.д.  

Мрдератором стоит описать список Споров и примеры их решения и выставить это на обсуждение/голосавание  сообщества Виолити. Сообща будут приняты "новые правила".
Учитывая постоянные изминения требований от "законодательных органов Украины",  количество споров будет увеличиваться. 
Возьмом, как пример: с 1 июня вводятся ограничение НП (скорее всего такое же и уУкрпошты) на количество Наложенных платежей и суммы.(5 платежей на сумму 30 000 грн).
Представим себе , что Продавец продал в начале месяца 5 лотов по 100 грн и отправл их всех наложенным платежем, что ему делать дальше, если Покупатель на следующие лоты также будет требовать Наложенный платеж? Однозначно будут СПОРНЫЕ СИТУАЦИИ.  

Резюме:
Модераторам Виолити НЕОБХОДИМО менять правила, учитывая, рельности
02.06, 10:49AuthorAnswer smartym
Согласно правил Виолити, отказ от отправки лота - минус в карму.  Есть обьективные  и субьективные причины, по каторым  это случается. Реальный выход из ситуации, это приглашение Модератора  и описание ситуации.  Модераторы разные - есть которые формально относятся,  а есть которые разбираются в ситуации.  Возможно  стоит ввести бан на время расмотрения Спора для Двух сторон. Также должна быть зависиммость штрафных санкций от стоимости лота и причины спора: потеря, неверное описание лота,  плохая упаковка,  повреждение лота при перевозке,  подмена лота, неадекватное  общение  и т.д.   Мрдератором стоит описать список Споров и примеры их решения и выставить это на обсуждение/голосавание  сообщества Виолити. Сообща будут приняты "новые правила". Учитывая постоянные изминения требований от "законодательных органов Украины",  количество споров будет увеличиваться.  Возьмом, как пример: с 1 июня вводятся ограничение НП (скорее всего такое же и уУкрпошты) на количество Наложенных платежей и суммы.(5 платежей на сумму 30 000 грн). Представим себе , что Продавец продал в начале месяца 5 лотов по 100 грн и отправл их всех наложенным платежем, что ему делать дальше, если Покупатель на следующие лоты также будет требовать Наложенный платеж? Однозначно будут СПОРНЫЕ СИТУАЦИИ.   Резюме: Модераторам Виолити НЕОБХОДИМО менять правила, учитывая, рельности
Наконец то конструктив,по сути насущных вопросов.
Необходимо совершенствовать Правила и обходится без формального подхода к решению спорных вопросов.
Тут некоторые умники забыли в чем была одна из  причин спора с Пионером?
Как раз вопрос лимита в переводах и лимита в наложке!
Кто тут говорил что я выдумывал ограничения и деньги наложкой ,в сумме 250000 можно легко переслать? Советывали ,как бы они легко и без рисков решили вопросы отправки лота стоимостью 250000 наложкой на деревню дедушке.
Посмотрим как будут решаться теперь эти вопросы.
Modified by author 02.06, 10:54
02.06, 13:42
Правила негайно ПЕРЕПІСАТЬ! Щоб москалям було краще торговаТЬ!
02.06, 15:42
На першому ж скріні бачу проблеми з вмінням спілкуватися, подальші події - це вже наслідки цього:
02.06, 21:23AuthorAnswer Docadept
На першому ж скріні бачу проблеми з вмінням спілкуватися, подальші події - це вже наслідки цього:
А ну, як там  дедуктивнi здiбностi,логiка?
Яка рiзниця мiж змicтом першого та другого речень?
Що першепочаткове?
Причинно наслiдковi зв'язки вам вiдомi?
Modified by author 02.06, 21:24
03.06, 08:48Answer Yurii890
Між змістом, може, й нема різниці (хоча вона є, якщо придивитися), а от з формою було б гарно попрацювати. Повага - це першочергове, що повинно бути, так вважаю. Але вирішувати вам, звичайно)
02.06, 16:46
Были неоднократно такие истории у меня. Переезд... Ничего не найти. В основном ставки делают под конец торгов. Если не нахожу за час, то пишу, чтобы подождали. Два случая было, когда лоты не нашлись. Обменялись положительными отзывами с адекватными людьми. Как- то больше проблем возникало именно с проданными лотами. Там то - не так, там это - не сяк.
02.06, 18:32
Покупець нащо ви створили цю тему ? Не відправили вам лот що далі, обіжена бусінка аж тему створила на нервах !
02.06, 18:50Answer antikvarviolity
Ну тему продавець створив, але це не суттєво,  ця тема в якомусь сенсі корисна річ, до речі, в таких темах можна полаятись, обговорити останні закони чи нововедення сайту, згадати свої випадки, типу, а от у мене також таке було...можливо хтось отримає якуйсь пораду, інший покаже який він розумний чи навпаки, комусь просто не вистачає спілкування...а то попридумували: монета на визначення та обговорення...вітаю, це 3 копійки надцятого року, ціну покажуть торги))) ...Спільнота вона ж не лише для оцінки чи визначення, вона й для спілкування також...кому це не потрібно, той попросту пролистає)))
02.06, 21:15AuthorAnswer Viaris
Ну тему продавець створив, але це не суттєво,  ця тема в якомусь сенсі корисна річ, до речі, в таких темах можна полаятись, обговорити останні закони чи нововедення сайту, згадати свої випадки, типу, а от у мене також таке було...можливо хтось отримає якуйсь пораду, інший покаже який він розумний чи навпаки, комусь просто не вистачає спілкування...а то попридумували: монета на визначення та обговорення...вітаю, це 3 копійки надцятого року, ціну покажуть торги))) ...Спільнота вона ж не лише для оцінки чи визначення, вона й для спілкування також...кому це не потрібно, той попросту пролистає)))
Дякую!
Наче бальзам на душу....Нарештi брат по разуму...(без iронii) i з почуттям юмору.
Кажете пролистають кому не цiкаво? Помиляетесь, всiм цiкаво ,скандалicти повз не пройдуть.Злобу  нiде подiти ,а тут такое шоу....
Щось на кшталт психоаналiза Або аналiза...та ще на халяву,безкоштовно.
Добре що в  смiшних баталiях ,iнколи, наче блоха з'являэться цiкава думка...
Подивиться ,як на таку тему набираються глядачi!
Якi там монетки чи трипiльська культура! перегляди свiдчать що потрiбно людям.
Усi ми,украiнцi, жертви впливу вiйни.
03.06, 13:28Answer Yurii890
Наявність українського паспорта не всіх робить українцями.Дуже багато онучків та правнучків шарікова та швондера..
04.06, 00:24AuthorAnswer Bobcet
Наявність українського паспорта не всіх робить українцями.Дуже багато онучків та правнучків шарікова та швондера..
Ви мабуть про себе?
Самокритика доречна.
02.06, 19:51Answer antikvarviolity
Ще б коментатори читали стартпост, і що там написано)
03.06, 11:59
На некоторых сайтах можно было добавить текст ко всем лотам одновременно. Можно поступить так: написать своими словами то, что лоты могут быть повреждены, к ним не может быть доступа и т.п. без претензий за форс мажор.
04.06, 00:30Author
Така собi TFMsale Перша скрипка критиканства продаэ корпус годинника без проби (залiзяку) доказуэ що це золото !Показуе фокуси  по вiдео ...
Шахрай повчае когось?
Modified by author 04.06, 00:36
06.06, 16:26
Вони самовизначаються в кут скривджених. Є дуже проста інструкція. Додаю.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.