Ganso92
Ganso92
6 June, 10:09

М. Грушевский. Очерк Истории Киевской земли 1891. Оригiнал?

М. Грушевский. Очерк Истории Киевской земли 1891. Оригiнал?
Вітаю!
До рук потрапила ось така чудова книга. Хочу впевнитися, що це справді оригінал, а не штучно зістарений репринт (як це, на жаль, часто буває).

Також я знайшов лише одне оголошення про продаж — і то лише на Віоліті, а взагалі, на просторах інтернету продажiв нема. Чи може це свідчити про те, що в разі автентичності можна розраховувати на цiну, співставною з тією, за яку вона була придбана?

Answers: 0
06.06, 18:52
Добрий день.
Зробіть, будь ласка, додаткові фото при денному освітленні.
Додайте фото обкладинки з усіх боків, форзацу (він приклеєний до обкладинки та як перший аркуш без тексту).
06.06, 18:52
Фото скріну про продаж - це якраз на Віоліті продаж.
06.06, 21:51
Обкладинка того періоду, але, можливо, не від цієї книги, бо зашліфовані та зафарбовані надписи-тиснення.
Чи вони є, але їх просто не видно?
Додайте ще листки при доброму освітленні на білому фоні.
07.06, 10:13Author
Тиснення було, але воно зашліфоване. Його можна побачити на фото. Я пiдкреслив. Але зрозумiти, що було написано ми наврят чи зможемо.
07.06, 10:15Author
Тут було 2 лiтери i друга або Р або В. Теж не зрозумiло.
07.06, 18:31
Звичайно, що завжди найкраще і найправильніше визначення роботи, коли книгу бачиш вживу.

По тому, що бачу, книгу реставрували, обкладинка не від цієї книги. Блок перепрошивався і підрізався. Але, думаю, що книга оригінал, і якраз через реставрацію викликала сумнів у Вас.
07.06, 18:32
А ще стосовно ціни Ви питали. Це одна з перших книг Грушевського. Та книга, що продана, у відмінному стані. Також, одна продажа не завжди є показником і гарантією.
08.06, 09:49Author
Ну якщо так, то в принципi, все стає на свої мiсця. Щиро дякую Вам за придїлену увагу i Ваш час.
19.06, 13:25
У зв'язку з тим, що зараз багато з'явилось підробних книг.

Книги які мають передруки всі під підозрою. Ваша книга в тому числі. 

Тому для підтвердження таких книг в оригінальності, лише після огляду вживу.

Стаття на тему підробок
Увага – шахраї. Як відрізнити оригінальну книгу від підробки
22.06, 02:28
Removed by author
22.06, 02:28
Removed by author
22.06, 02:29
Removed by author
22.06, 02:37
Removed by author
22.06, 22:32Author
Та я вже все перевірив. Дякую. Це дійсно підробка. Мене надурили)).
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.