zbk
zbk
8 June, 10:56

Що за дівчина.

Що за дівчина.

Доброго ранку шановне панство. Ось трапилась частина виробу. Можливо хтось знає що то за дівчина на виробі, чи то просто майстер з голови видумав образ. Буду вдячний за допомогу. Матеріал " важкий" можливо олово с чимось змішане, по всій вірогідність це частина якогось осуду.

zbk25
08.06, 10:58Author
Це я ЇЇ помив так щіткою з милом та почала ставати жовта
Answers: 0
Musat3939
08.06, 12:25
19 ст., сплав олова з цинком, уламок гасової лампи , або кандилябра
zbk25
08.06, 12:50AuthorAnswer Musat
Дякую Вам. Я то зрозумів що це уламок чогось. Мене більш цікавить хто зображений на цьому уламку.
Musat3939
08.06, 13:27Answer zbk
Дякую Вам. Я то зрозумів що це уламок чогось. Мене більш цікавить хто зображений на цьому уламку.
Клеопатра
Answers: 1
zbk25
08.06, 13:36Author
Дякую Вам Musat. Ще б підказали би як я можу Вам плюсанути, а то я по новому не дуже розуміюсь.
Musat3939
08.06, 13:59Answer zbk
Дякую Вам Musat. Ще б підказали би як я можу Вам плюсанути, а то я по новому не дуже розуміюсь.
Крейдою на асфальті ➕Musat 
))
Краще віскаріка плюсанули 😁
zbk25
08.06, 14:06AuthorAnswer Musat
Крейдою на асфальті ➕Musat  )) Краще віскаріка плюсанули 😁
Дякую, так і зробив.
Musat3939
08.06, 14:11Answer zbk
Дякую, так і зробив.
Гад 😁🤣🤣
zbk25
08.06, 14:24AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Почитайте при нагоді... Розширите свої знання. Їх ще не за пазухою носити...))) Маскарон — Вікіпедія
Щиро Вам вдячний, за те що Ви ділитесь своїми знаннями. Я для того і спілкуюсь тут щоб розширяти свій кругозір.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.