73norg
73norg
9 June, 11:32

Золоті монети!!! Допоможіть розібратися, чи не підробка!!!

Золоті монети!!! Допоможіть розібратися, чи не підробка!!!
Доброго дня.я початківець.не можу зрозуміти чи не підробки бо не співпадае напрямок гурту!!!Дякую Вам шановні. Бо тільки починаю свій шлях в нумезматиці!!! Маю 3 монеты 75 та 2×76....в 76тих не співпадае напрямок гурту-перевернутий!!! Тому і почав хвилюватись.

09.06, 11:35Author
Невиходить зробити якісні фото телефоном...тому пробую це зробити...
Answers: 0
vkf772458
09.06, 11:44
Вітаю. Напрямок гурту вас турбувати не повинен.  Головне для вас визначитись, чи монети справді зроблені з золота та ще й заявленої проби. Тут ломбард вам допоможе - перевірити метал. Або ювелір. Або пробірна палата - але вона не у всіх містах є.
09.06, 12:09AuthorAnswer vkf77
Дякую Шановний за Вашу відповідь...бо дві монети 76го і гурт перевернутий в одній чи другій-я читав десь що це буває, що це норм..що коли вироблять то спочатку на голий кругляк гурт наносять а пізніше вже чекан і таке може відбуватися ..але розхвилювався...
Answers: 1
Answers: 2
09.06, 12:42
Скажу аккуратно,- по таким малоформатным фото видится, что оригиналы, ... но для убедительности нужны макро фото.
09.06, 12:58AuthorAnswer Qvatro
Дякую Шановний!!! Робив все що тільки можливо , щоб зробити краще фото...Але буду над цим працювати!!
10.06, 23:56AuthorAnswer Rezz24
Пробував...грався цим...це можете побачити на фото...але зрозумів що треба або спробувати gopro  або зеркалу...
Modified by author 10.06, 23:57
11.06, 15:49Answer 73norg
какое го про какая зеркала? нужен нормальный телефон
12.06, 13:29Answer Kazimir
проблема современных телефонов в том, что они выдумывают картинку с помощью ИИ в погоне за отсутствием шумов и резкостью. В случае с фотографированием людей и пейзажей это несущественно, но для научной\технической фотографии это катастрофа. Вместо царапин, забоинок и мелких деталей получите кашу или фантазию от ИИ. Ни в одном ролике о проф. фотографии ювелирки, монет, картин, статуеток вы не увидите телефона и близко
Answers: 3
10.06, 02:29
Це доволі розповсюдженні інвестиційні монети. Якщо купували по прийомній ціні в адекватному місті (колись на зльотах в Києві було багато від 75 до 82 років), тоді має бути норма. Хоча перевірка (як радили вище) може надати більше впевненості в справжності ніж слова. Чекаємо заключення!
11.06, 00:01AuthorAnswer Гість
Дякую Вам за комент...я початківець...тому і потребую допомоги монстрів-нумезматики!!! Жалкую що не зміг зробити нормальні фото....ці монети можу навіть повернути...купував по 766 евро!!! Як інвестиційні!!!
10.06, 02:49
Писав про притомну ціну, тобто реальну для золота в ті часи
11.06, 11:22Answer Гість
Краще було застосувати вислів ; " притаманна  ціна ",  "адекватна ціна".  Притомную може бути тількі жива істота, яка подає ознаки життя. З повагою.
11.06, 13:02Answer Sergo_ua
Вітання. Щось Ви переключились з оцінки монет на оцінку письма))
Це поширений сталий вираз, особливо в публіцистиці чи розмовному стилі. Мовний зворот, що по суті означає: "така, від якої не втрачають свідомість". 
З повагою.
11.06, 15:44Answer Matolaserge
Шановний Matolaserge жодного разу не брав участь в оцінці монет, нумізматика чужда мені зовсім.  Ваш вислів стосовно "Поширений вираз в публіцистиці," мене здивував.   Адже є чітке тлумачення  "Словника української мови, "      процітую :  " Притомний - який усвідомлює свої дії, має здоровий глузд."     Невже це можливо віднести до ціни із застосуванням такого виразу в публіцистиці.   Шановний Гість за адекватну та толерантну реакцію на мій допис ставлю +.  З Повагою.
11.06, 14:07Answer Sergo_ua
Краще було застосувати вислів ; " притаманна  ціна ",  "адекватна ціна".  Притомную може бути тількі жива істота, яка подає ознаки життя. З повагою.
Можливо і так. Дякую за думку.
Але писати адекватна ціна в адекватному місті - вважав недоречним.
11.06, 15:48
+ додайте фото на вазі. кожну монету окремо. з пов
11.06, 21:46
Все гаразд з Вашими червінцями. Для впевненості проведіть гідростатичне зважування ,що легко зробити в домашніх умовах.
11.06, 22:59
Взвесьте монеты на точных весах, копии не могут совпадать по весу оригинальных монет!
wadik1631
12.06, 07:50Answer iphone7
Removed by author
wadik1631
12.06, 07:53
Removed by author
12.06, 09:39
выглядят адекватно. можете аккуратно штангенциркулем проверить размер, а так же точный вес. если совпадают с каталожными, скорее всего все ок
12.06, 16:45
Для початківця непогано підійдуть мідні і срібні дешеві монети.
Навіщо так зразу планку піднімати ?
Ризик завжди буде...
12.06, 18:23Answer НАМОР12
... особливо тих, хто рекомендує перевірити в ломбарді
(запил = мінус в ціні %15-20)
12.06, 18:57Answer romanrom
Доброго! В мене е один такий бублик...фото не можу скинути...бо я зараз в Одесі....🎻
12.06, 23:30
как это никто не советует гидростатическое взвешивание. непорядок.
12.06, 23:41Answer Kazimir
как это никто не советует гидростатическое взвешивание. непорядок.
Ахаха
wadik1631
13.06, 08:05Answer Kazimir
Removed by author
13.06, 08:41
да да. увидел. пусть делает, если это поможет
13.06, 12:15
Похід до ломбарду з послідуючим запилом перетворить предмети нумізматики в брухт дорогоцінного металу.Категорично не раджу.
13.06, 15:34
Є простий і дуже надійний спосіб, ним користується Яшка Косий з Києва..Він виставляє такі монети на аукціон з явно завищеною ціною, і коли небайдужі волають ;"Ах, ти негідник!" - він розуміє - щось не так з монетою. А якщо купляють, то він на Нивках знаходить дешевше, бере на "коміс" і знову виставляє.
15.06, 10:04
Є ще один простий і дуже надійний спосіб, ним користується Яшка Косий з Києва..Він при продавцеві кидає монету в азотну кислоту, а через пів години ,після кави і перекуру - купляє, якщо монета не згоріла.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.