Kampen
Kampen
9 June, 21:51

ЗАРУБІЖНІ ПЛАТІВКИ

ЗАРУБІЖНІ ПЛАТІВКИ

В Европі бачу дуже багато цікавих, на мій погляд, музичних платівок різних жанрів. Є можливість інвестування в платівки. Також канал передачі в Україну. Питання - чи є сенс вкладати гроші в цей вид коллекціонування і чи є, або з'явиться, попит на старі платівки? Як краще розпочати справу з 10000 платівок? Які є думки? Заздалегідь дякую!

Answers: 0
09.06, 23:02
Removed by author
09.06, 23:17
Removed by author
swot109
20.07, 11:03
Не вкладывайте деньги ни во что, в чем не разбираетесь. Если спрашиваете совет здесь - плохой знак))
20.07, 14:28
Добрий день,питання цікаве не тільки для меломанів.Спробую пояснити.Свій перший вініл я купив у 1974 р.George Harrison та Uriah Heep.За останні 8-6 років попит на якісний фірмовий вініл виріс в десятки разів,вініл став дуже модним серед молоді та забезпечених людей,я не маю на увазі тей прошарок,який все життя слухав кацапський шансон.Зараз ті.хто мають дорогі авто,годинники для них повернення в молодість-це рок.Якщо захочеш придбати оригінальний вініл,ще і гарного виконавця,чи групи доведеться викласти більше 50-60 $,а якщо гарний стан,оригінальний лейбл,закритий,то готуй від 80 та вище у.е.Подивіться на ціни на сайті Vinyl com.ua.Якщо виникнуть додаткові запитання звертайтесь.Sechkorez@ukr.net чим зможу -допоможу.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.