Handmader
Handmader
11 June, 18:20

Аукціон,ціна картини

Аукціон,ціна картини

Привіт.А скажіть,будь ласка,чи можна ,чи стоїть занижувати ціну картини,навіть ідучи в мінус,якщо картин назбиралося багато,а гаманець пустий?Чи ще почекати своїх поціновувачів?Чи які ще можуть бути варіанти?

12.06, 22:32
Здравствуйте. Нужно поделить работы на менее стоящие и те ,которые продавать сейчас не стоит. Например: Глущенко, намного со временем подымется,его наоборот выгодно сейчас покупать,в особенности большие работы на холсте. Академиков живописи не трогайте .Много не заработаете,только проиграете. А всех непосредственных , можете спихивать . Всегда помните электрика Ильина ,толку с тех денег ,когда их нельзя потратить ,а жизнь у нас одна. С ув
Answers: 0
12.06, 22:42
Если вы имели ввиду свои работы. Любой художник в начале своего творчества идёт в минус,пока не заработает аудиторию ценителей,а потом и всеобщего признания. С ув
12.06, 23:23AuthorAnswer __Kornet__
Если вы имели ввиду свои работы. Любой художник в начале своего творчества идёт в минус,пока не заработает аудиторию ценителей,а потом и всеобщего признания. С ув
Дякую, треба задуматися.Точно маєте рацію!
Answers: 2
12.06, 23:41AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! А на Etsy маєте якісь успіхи? Чи ще не спробували?
Привіт.Виставлено на eBay,але там ще не дуже розумію,як все працює.На Еtsy було для мене складно,тому не виставляла
Answers: 1
12.06, 23:51
А ще є виставки і алеї художників... Не думаю, що їх немає, наприклад в Ужгороді..
12.06, 23:57AuthorAnswer 666Alexandr666
А ще є виставки і алеї художників... Не думаю, що їх немає, наприклад в Ужгороді..
Трохи маю фобію на живе спілкування,тому формат виставок зовсім не підходить
13.06, 00:18
Мої вітання!
Звісно, є остаточний варіант, але він Вам не сподобається)) Хоча багато нині відомих художників закінчували життя в злиднях і забутті...
Хвалю за прагнення, за натхнення, за творчість, але:
1) 4 роботи - це не "назбиралось".
2) "поціновувачі" не матеріалізуються самі собою.
Я вважаю, Вам потрібно, наскільки дозволяють обставини, розширити серію виробів, нехай це наразі буде і невигідно. І, що головне, обов'язково презентувати свої роботи в будь-якому, хоч камерному арт-просторі. Колеги вище все вірно написали. 
Даю "наводку": Ужгород. Куратор Петро Ряска. "Вибачте, номерів немає".
Якщо не вийде зв'язатись з ним - знайдіть змогу зв'язатись зі мною.
З повагою!
Modified by author 13.06, 00:19
13.06, 00:42AuthorAnswer Matolaserge
Мої вітання! Звісно, є остаточний варіант, але він Вам не сподобається)) Хоча багато нині відомих художників закінчували життя в злиднях і забутті... Хвалю за прагнення, за натхнення, за творчість, але: 1) 4 роботи - це не "назбиралось". 2) "поціновувачі" не матеріалізуються самі собою. Я вважаю, Вам потрібно, наскільки дозволяють обставини, розширити серію виробів, нехай це наразі буде і невигідно. І, що головне, обов'язково презентувати свої роботи в будь-якому, хоч камерному арт-просторі. Колеги вище все вірно написали.  Даю "наводку": Ужгород. Куратор Петро Ряска. "Вибачте, номерів немає". Якщо не вийде зв'язатись з ним - знайдіть змогу зв'язатись зі мною. З повагою!
Привіт.Живу в Олешнику ,поїхати в Ужгород не зможу.Виставки в арт-просторах - це для мене неможливо.Один варіант- це аукціони
13.06, 00:43AuthorAnswer Handmader
Привіт.Живу в Олешнику ,поїхати в Ужгород не зможу.Виставки в арт-просторах - це для мене неможливо.Один варіант- це аукціони
Картин маю не 4,а дещо більше
13.06, 06:50
Тоді освоюйте інтернет-майданчики, виставляйте на продаж на різних платформах та аукціонах (в тому числі й закордонних). Подайте оголошення типу - картини на замовлення, декоративний розпис, оформлення .... Думаю в таких золотих тонах знайдуться бажаючі прикрасити оселю, чи оформити кав'ярню, ресторан, магазин .... .
13.06, 09:30AuthorAnswer 666Alexandr666
Тоді освоюйте інтернет-майданчики, виставляйте на продаж на різних платформах та аукціонах (в тому числі й закордонних). Подайте оголошення типу - картини на замовлення, декоративний розпис, оформлення .... Думаю в таких золотих тонах знайдуться бажаючі прикрасити оселю, чи оформити кав'ярню, ресторан, магазин .... .
Дякую,ідеї гарні!
13.06, 16:19
Горы ,цветочки ,солнце -это всё красиво и я не критикую ваше творчество,не подумайте ничего плохого. Но если вы собрались работать на интернет площадках ,попробуйте добавить в работы ,креатива,хаоса. Есть множество хороших современных матеров,из работ которых можно черпать своё вдохновение . Вот к примеру бриллиантовый череп Damien Hirst. А с чего нельзя создать свой шедевр ,только золотой к примеру на чёрном фоне или холодно сером. Или даже создать копию сего шедевра из белого золота,украсив камнями Svarovski?.с уважением
Yesterday, 00:21AuthorAnswer __Kornet__
Горы ,цветочки ,солнце -это всё красиво и я не критикую ваше творчество,не подумайте ничего плохого. Но если вы собрались работать на интернет площадках ,попробуйте добавить в работы ,креатива,хаоса. Есть множество хороших современных матеров,из работ которых можно черпать своё вдохновение . Вот к примеру бриллиантовый череп Damien Hirst. А с чего нельзя создать свой шедевр ,только золотой к примеру на чёрном фоне или холодно сером. Или даже создать копию сего шедевра из белого золота,украсив камнями Svarovski?.с уважением
Ой,черепи,то не моя тема.Я більше люблю колоски- квіточки....
Yesterday, 10:53Answer Handmader
Я вам не говорил создать именно череп.Это был как один из вариантов. Рынок любит уверенность в творчестве и в произведениях исскуства. Ваши работы красивые,спору нет . Но напрочь отсутствует цель и задумка. Послушайте меня и попробуйте поработать в неформальных ,не традиционных направлениях. Поройтесь в украинском авангарде,в закарпатской школе живописи и в перемешку с современными тенденциями может получиться очень крутая работа.
Yesterday, 11:15AuthorAnswer __Kornet__
Я вам не говорил создать именно череп.Это был как один из вариантов. Рынок любит уверенность в творчестве и в произведениях исскуства. Ваши работы красивые,спору нет . Но напрочь отсутствует цель и задумка. Послушайте меня и попробуйте поработать в неформальных ,не традиционных направлениях. Поройтесь в украинском авангарде,в закарпатской школе живописи и в перемешку с современными тенденциями может получиться очень крутая работа.
Дякую за сміливі ідеї,прислухаюся обов'язково!
Yesterday, 10:56
А цветочки,колосочки сейчас никому не нужны.
Yesterday, 11:16AuthorAnswer __Kornet__
А цветочки,колосочки сейчас никому не нужны.
Але ж мені потрібні,може ще комусь потрібні....
Yesterday, 11:23Answer Handmader
Добридень!
Боже, Боже... Я, як мала дитина посміхаюсь екрану монітора і в душі несамовито радуюсь, що ще є ЛЮДИ, які так відверто і по-дитячому чисто відповідають на коментар )
Yesterday, 12:25AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Добридень! Боже, Боже... Я, як мала дитина посміхаюсь екрану монітора і в душі несамовито радуюсь, що ще є ЛЮДИ, які так відверто і по-дитячому чисто відповідають на коментар )
Бо,може,добрих людей більше ?А,може,всі люди добрі,лиш стидаються цього?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.