Matolaserge
Matolaserge
13 June, 00:47

Метал неземного походження. Криптоніт?

Метал неземного походження. Криптоніт?

Вітання всім експертам!
Одразу вибачаюсь за нечіткі фото - зробити більш детальні немає технічної змоги.
Даний виріб придбав разом зі встановленням у місцевого продавця. Запевнив, що титан, але маю сумніви. В паралельній темі дізнався, що титан вразливий до механічного впливу, але жодних подряпин не залишається - навіть, коли дуже свербить. Гідростатичне зважування проводжу регулярно. Розміри конструкції згідно фото і співвідношення до ступні, метал немагнітний - до холодильника тягне постійно, але магнітики не прилипають. Це зручно. 
Інколи конструкція заважає, інколи дає надію - це заспокоює і вселяє віру. 
Хто зустрічав подібне? Продавати не готовий, але було б цікаво почути думки і побажання.

П.С. Користуючись нагодою, прошу вибачення за дещо розтягнуті в часі відправлення та оплати. Дякую за розуміння!

13.06, 01:14
Вітаю. З високою ймовірністю можна сказати, що це дійсно титан або титановий сплав. Якщо у вас є сумніви щодо матеріалу, попросіть документацію на імплант або підтвердження його характеристик.
Modified by author 13.06, 01:17
Answers: 0
13.06, 17:30AuthorAnswer AnnaVlad
Точно Вам кажу: надприродними силами він забезпечує)) Біомеханіка в дії.
Answers: 1
13.06, 17:30AuthorAnswer Kazimir
Казимир, Ви стаєте передбачуваним, то "чепуха", то "маячня")) Зате сухо, строго і по факту.
14.06, 10:06
Вітаю. З вашого опису бачу, що вас дійсно ошукали, це точно Криптоніт. Той факт, що вас тягне до холодильника, вказує на те,  що вам встановили штіфти зі срібного Криптоніту. Напевно це Криптонський фізіолог Лекс Лютор вам натюхав, він не одноразово був помічений у таких шахрайських діях. Зато тепер будете з однієї  вертушки валити усіх Суперменів. З повагою.
Modified by author 14.06, 10:11
14.06, 23:59AuthorAnswer Kopartel
Вітання! Дякую! Звучить експертно. Хоча і знаю, що ви з Мусатом очолюєте місцеве циганське  групування "Великий куш", але допомога є допомога.
Musat3872
15.06, 01:32Answer Matolaserge
Вітання! Дякую! Звучить експертно. Хоча і знаю, що ви з Мусатом очолюєте місцеве циганське  групування "Великий куш", але допомога є допомога.
Я барон 😎 , маю свою клінінгову фірму - можете звертатися . Чим зможем тим поможем
15.06, 08:30
А я тримаю базар "Свинячка" у Ужгороді, можу допомогти з реалізаторами, або гарне торгове місце оформити. Ви не встидайтеся, звертайтеся,  як казав Musat, чим зможемо тим поможем.
21.06, 08:11
Якась не понятна Ху...ня,  Але цiкаво, не зупиняйтесь!  Тiльки не розумiю чому вас магнiти тянуть до холодильника там що нога титанова морозиться,  а цигани хочуть выкрасти холодильник з магнiтами i ногою. короче у вас в головi якась Дабла а чада
21.06, 13:55Answer bigdady17
Якась не понятна Ху...ня,  Але цiкаво, не зупиняйтесь!  Тiльки не розумiю чому вас магнiти тянуть до холодильника там що нога титанова морозиться,  а цигани хочуть выкрасти холодильник з магнiтами i ногою. короче у вас в головi якась Дабла а чада
Те аве́с бахтало́ гаджьо! Він вам не скаже, бо сам не знає, що сі є. Я ж кажу вам, надурили його. Магнітів там ніц немає, то так той Криптоніт на него впливає і таку силу дає. Тілько срібний Криптоніт викликає жор, от у нього й тягнуться ручки до холодильника. Він як пойме свою силу у нозі, то буде всім піпец. Отака Ху...ня, малята!
P.S. А ви, не хочете третім з нами бути?
Modified by author 21.06, 13:57
21.06, 21:47AuthorAnswer Kopartel
Састі ба, ромале!))
П.С. Про "Свинячку" дуже влучно, оцінив!
21.06, 22:48Answer Matolaserge
Састі ба, ромале!)) П.С. Про "Свинячку" дуже влучно, оцінив!
Добрий вечір. Дякую, завжди приємно спілкуватися з Людьми, які мають  неймовірне почуття гумору. З повагою.
Answers: 2
22.06, 07:09
Щоб не тягнуло до холодильника - треба поляризацію змінити .Бо холодильник то така зараза - збільшує навантаження не тільки на ноги а і на підлогу)
07.07, 23:17Author
Привіт всім! І ось вже трохи не до жартів. Третину з металолому потрібно все ж витягнути з ноги (обіцяю виставити на торгах), інакше так і буду на "своїх чотирьох".
Прямо зараз ставлю символічну ціну на більшість своїх лотів - можливо, таким чином вдастся зібрати кошти на чергову операцію. Хто відгукнеться - буду безмежно вдячний. Бережіть себе.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.