Dira_d
Dira_d
15 June, 22:03

Картина в стилі примітивізм, на визначення

Картина в стилі примітивізм, на визначення
Картина в стилі українській примітивізм на визначення можливої вартості. Картина написана в межах кінець 19 початок 20 століття. Автор київський художник, прізвище невідоме. Написана була на подарунок в той час.
Прошу визначити орієнтовну вартість по стану на фото

15.06, 22:19
Навіть не знаю, чи вітати вас...
Вираз "український примітивізм"  з мозку російської зверхності? Тільки не потрібно надавати мені у відповідь посилання на інтернет-ресурси. Вбийте в собі імперського раба, тоді і звертайтесь до Спільноти. Я ще допускаю вираз "наївний" примітивізм, в якому працювала Марія Приймаченко. Але після знищення музею орками в її рідному селі на Іванківщині, ви мене вибачайте... У вас ще повертається язик так назвати цей стиль???
15.06, 22:29AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
а "французький примітивізм" це вплив якої імперії?
Answers: 0
Answers: 1
15.06, 22:42
Відповідь на коментар питанням, це ознака маніпуляції. Тому, не на того натрапили )) Шукайте відповідь у своїй голові...
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.