Доброго!
Прошу уважаемых коллег помочь определить данный предмет. Материал свинец. Вес на фото. Есть предположение, что яблоко. По времени ржв... предположение!! Любое мнение интересует! Но давайте, коллеги, сильно не торопиться с выводами...ну и толерантность всегда в теме:)
С уважением!
це не ранній залізний вік
це часів енколпіонів та квадрофолій.
можливо ,що ви праві...ніяке це не грузило(з повагою до НАМОР 12),відповідність свинця того часу повна..з такого робили різні прибамбаси.,від шестоперів,булав до кистнів і ручок.тому не факт що це =проба пера.
з повагою
Маю таку ж думку....завтра будуть трошки інші фото...нажаль, трошки оголю...
З повагою
Обіцяні фото....трошки оголеного..)
Як на мене річ цікава із позначкою "у кубі!!!... комусь грузило...кому ще щось...мені ,наприклад, норманів тонкий аромат відчувся...поки гладив...той що?!)))
Поки залишу у такому стані...можливо знайдуться поціновувачі... Всього за 200 отих...аж писати соромно!!
Кому цікаво Яблуко Меча найближчим часом буде у продажу!:)
З повагою
З повагою
с 1 минуты
Если не запамятовал , вы " эксперт" в колечках.... очень сомнительный!!) А за яблоки даже говорить не о чем!) Кстати, квадрат Малевича- Круг!!) Зрите в корень шановний!!)
Не благодарите!!)
Доречі, якщо шановна Адміністрація сайту не проти...щоб не засмітити увесь форум!..я би й надалі, час від часу , викидав своє сміття , наприклад тут, у цій темі!( наперед Дякую!!)
Тож продовжу ...ось пара предметів:
Перстень та ....можливо..грузило..або колт, не дай Боже ...доречі, Мусат...яка зараз думка??)
Матеріал...х.з...та дуже нагадує сільвер...але справа зовсім не в цьому.)
Які будуть думки у шановних колег??
Дякую за любе!)
З повагою Олексій
Всім вітання , кому цікаво!!)
Зараз до уваги ...шматок ложки, скоріш за все.)
Допоможіть будь ласка дізнатись істину!!) Може артЄль цікава якась або з сервізу шановних та поважних людей??) Каракулі бачу якісь, а от клейма майстра ніяк не розгледіти... Ну і вік хотілося б дізнатися цього уламку!)
Дякую всім небайдужим !!
Доречі метал або посріблення, або схоже на срібло ... з коштовного сервізу.)
Дякую!)
З повагою Олексій
Амулет( обозвал так!)) в продаже. Если кому-то интересен.
«VIOLITY»
С уважением
С уважением