18.06, 01:12
Доброй ночи . Лента к орденам и медалям , муаровая СССР. Цена символическая . Начните с 1 гривны ,
18.06, 09:49Answer Igor77N
Доброй ночи . Лента к орденам и медалям , муаровая СССР. Цена символическая . Начните с 1 гривны ,
точно не соглашусь в СССР такой ленты я не припомню, точнее ордена или медали с такой лентой
18.06, 10:34Answer t2608
Removed by author
19.06, 19:07
Ну отличия есть, ширина на Казани красной и зеленой полосы равная, на представленной фотке  красная полоса вдвое больше зеленой.
Modified by author 19.06, 19:10
Answers: 0
Answers: 1
19.06, 19:10Answer Igor77N
И вот
Но вообще то медаль 1000 лет казани к медалям СССР никакого отношения не имеет:) Медалька родилась в 2х тысячных а СССР умер в конце 91:) Я про это писал что в СССР такой ленты к наградам я не помню
Answers: 2
18.06, 10:16
Стрічка на зображенні, яка має вертикальні смуги червоного, білого та зеленого кольорів, з великою ймовірністю є стрічкою до медалі "Зірка Італії" (Italy Star).
  Час: Ця медаль була заснована у 1945 році і присуджувалася за оперативну службу в Італії та прилеглих районах під час Другої світової війни, а саме з 11 червня 1943 року по 8 травня 1945 року...
  Важливо зазначити, що хоча кольори стрічки відповідають італійському прапору, "Зірка Італії" є британською, а не італійською нагородою. Існують також інші італійські військові стрічки з подібною кольоровою гамою, але саме такий порядок та кількість смуг є характерними для "Зірки Італії".
18.06, 13:06Answer Valentyn006
Там зовсім інша стрічка... Такий порядок і кількість смуг існує також в нагородах Угорщини, і не тільки... Характерні риси стрічки ТС не лише кольори, а ширина кожної смуги...
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.