LenaLavre
LenaLavre
21 June, 16:07

Помогите пожалуйста определить цену (примерную) и оригинальность фигурки

Помогите пожалуйста определить цену (примерную) и оригинальность фигурки
Подскажите пожалуйста сколько может стоить сейчас данная фигурка, мне не встречалась...
Надеюсь это не новодел?
Кому известно жду помощи
С ув

21.06, 20:40
Заздалегідь дякую. 2 слова , а як змінює прохання.
Answers: 0
21.06, 21:29Author
Это кто как видит)
А я поблагодарю от сердца- кто подскажет)
Не сильна я в написании возможно,  но и фигурку похоже пока никто не признал...
Так что набудущее благодарна за помощь!!!
22.06, 10:50
Нажаль, завдяки сучасному виробництву, досить рідкісні фігури втрачають свою цінність
22.06, 10:54
Але Ваша мені здається автентичною, насамперед , завдяки надпису . По ціні я би не віддавала менше ніж 800 дол. Но дивіться самі. Якось мені вдалось і купити за 400. Но це був щасливий випадок на той час. Бачу , на Вашій фігуоі є дефекти, чорт без вух. Це, авжеж, впливає на ціну.
Modified by author 22.06, 10:55
lufa367
22.06, 12:41
При всій повазі до вас ,п. olirka, хочу заперечити. Не на рахунок аутентичності фігурки, звичайно, я не є знавець . Ви прекрасно розумієтеся на фігурках, можливо і найкраще серед  колекціонерів укр. Порцеляни і ви уважно оцінили і вигляд, і клеймо. Просто ви вказали напис, як найочевидніше підтвердження оригіналу.
Але чи не здається вам, що зробити гравірування ( напис), для підробників не створить ніякої проблеми. Копійчана справа, а всі вважають напис гарантією оригінальності.
22.06, 13:36Answer lufa
При всій повазі до вас ,п. olirka, хочу заперечити. Не на рахунок аутентичності фігурки, звичайно, я не є знавець . Ви прекрасно розумієтеся на фігурках, можливо і найкраще серед  колекціонерів укр. Порцеляни і ви уважно оцінили і вигляд, і клеймо. Просто ви вказали напис, як найочевидніше підтвердження оригіналу. Але чи не здається вам, що зробити гравірування ( напис), для підробників не створить ніякої проблеми. Копійчана справа, а всі вважають напис гарантією оригінальності.
Нажаль, клеймо підробляють частіше. А ось подарункові надписи, зазвичай, несуть сенсове навантаження.
lufa367
22.06, 13:47Answer olirka
Звичайно. Але зробити лишній напис для підтвердження оригінальності дорогої фігурки- цілком прийнятний варіант. Підробники вдосконалюються- краще малюють клеймо, ставлять більш схожим шрифтом сорт і навіть ціну, зістарюють дно, інколи навіть роблять потертості і т. І. То чому не можна зробити напис? Це я розмірковую взагалі, без відношення до даної фігури. Просто напис- дуже дешевий і доволі дієвий спосіб « облагородити» підробку і надати їй ознак « того часу», аж до зазначення року. Дешево і сердито, як то кажуть. А для довірливих і необізнаних « поціновувачів порцеляни», саме те- ось вам і фігура, і рік подарунка, і сентиментальність, на додачу.
22.06, 13:54Answer lufa
Є одне "але" )) Радянська школа декоративної каліграфії майже шаблонна. ЇЇ видно неозброєним оком. Практично всі гравірувальники писали одним почерком. Не знаю чому, але це залишається фактом. Заради цікавості, порівняйте при нагоді, дарчі надписи на різних речах. Можливо навіть, будете шоковані. Враження, наче писала одна людина )
Answers: 4
22.06, 16:53Answer lufa
Removed by author
22.06, 16:54Answer lufa
Радий Вас знову бачити (чути). Щось десь запропала Ви була... я вже почав переживати.)
lufa367
22.06, 18:48Answer LOGOTYPE18
Доброго дня! Дякую за піклування!!! Та жива я, жива.Сталася печаль, домашній інтернет в особі роутера наказав  довго жити. А в телефон тикати пальцями якось не дуже кошерно… тому і згорнула активність… трішки.
Modified by author 22.06, 18:49
Answers: 2
Answers: 3
Answers: 1
Answers: 1
22.06, 12:53
Добридень!
Мені особисто фігурка подобається. Навіть попри те, що дінце не має слідів побутування. Але при бажанні це можна пояснити - хоч елементарним чищенням, хоч "кабінетним" зберіганням. Дарчий надпис вносить шарм. Ознак "криміналу" не бачу ))
22.06, 12:54
На рахунок оцінки додам так: тверді 500 євро - нижня планка.
Modified by author 22.06, 13:48
23.06, 13:07Author
Всех очень благодарю!!! Вы потратили своё время и высказали своё мнение!
Признательна каждому за это!!!!!
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.