Добрий день ! В мене є питання до Адміністрації!
Тут ще залишились якісь притомні модератори?! Якщо так , то відгукніться
будь ласка.
Суть от в чому (прикладаю скріни)
Я виклав в продаж оригінальну картину і через 15 хвилин якесь некомпетентне ... закриває лот. Без пояснень, без нічого , просто так , бо придумав що ще копія.
Проходить 10 хвилин , покупець в іншому лоті ставить ставку і модератор закриває і цей лот.
З формулюванням що не можна вказувати в описі до лоті стосовно оплати. Хоча в мене стоїть "тільки приватна зустріч"
Адміністрація, я дуже хочу почути Вашу відповідь , хто у Вас ""експерт"" Який "зафуфлив" оригінальну картину ???! І для чого це було зроблено???
Що "цинічного" у моєму посиланні? Людина попросила посилання і я їй скинув ! Що не так?
З Вами все добре?
Так, ці питання регулюю я.
Ніхто не сприймає маніпуляції щодо лотів всерйоз під прихованим акаунтом. Лоти було закрито обгрунтовано, а саме: порушення Правил, що було описано в причині закриття.
Якби картина була підписана "Утро в сосновом бору" авт. Шишкін. Або без зазначення автора, тоді так , лот можна і треба закривати . В мене було чітко в назві вказано Художник В. Грубкин. Якщо Ви не в курсі то сотні художників писали і пишуть повтори картин.
На перше попередження Ви вже наторгували.