Activsonar78
Activsonar78
28 June, 07:23

Музична скринька , визначення цінності та потрібен ремонт

Музична скринька , визначення цінності та потрібен ремонт
Шановні колеги , є ось така музична скринька і по ній є декілька питань 
1) Підкажіть хто в нас в Україні її може відновити  та реставрувати оскільки заводний механізм правильно не працює , коли тягну за заводну ручку то починає одразу крутитися барабан.
2) Що така річ може коштувати в нас ? 
3) Можливо хтось підкаже по виробнику і по часу виробництва цієї штуки .

02.07, 08:13
Добрий день! Це , зрозуміло, швейцарська музична скринька. Кінець XIX ст. Якщо одразу крутиться барабан (циліндр) тоді проблема у заводному барабані. Або луснула пружина або зіскочила з валу. 
Ціна такого типу скриньок, якщо вони в робочому стані, - від 1500 доларів і вище. Неробочі скриньки відповідно мають ціну від 200 доларів. Зараз в Україні для таких скриньок знайти майстрів складно. 
Я займаюся реставрацією і ремонтом антикварних годинників. У мене є схожий механізму на 41 струну. Я його відреставрував. Можу скинути Вам відео. Механізм має 3 мелодії. Скільки мелодій має Ваш механізм можна буде визначити тільки після реставрації. А можливо на скриньці вказана кількість мелодій? У такого типу скриньок це звичайна річ. На кришці, як правило є по клеєний листочок з вказаними мелодіями.
Мирного Вам дня!
З повагою,
Петро
02.07, 12:15AuthorAnswer petroks
Дякую за відповідь , чи можете спробувати відреставрувати мою скриньку ?
Answers: 0
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.