Answers: 0
Answers: 1
29.06, 21:46
Але ставок не було....У кого купили? Якийсь глюк на сайті.... Пишуть, що у гарному стані щось коштує, але не по таким фото.
Modified by author 29.06, 21:52
29.06, 22:20AuthorAnswer Олег 71
Але ставок не було....У кого купили? Якийсь глюк на сайті.... Пишуть, що у гарному стані щось коштує, але не по таким фото.
Лот проданий я бачив.Тут питання в іншому там 2 а тут 1 таких взагалі не нахожу.Дякую
29.06, 22:26
Отож бо і воно. Для формування ціни мало мати один екземпляр.  Мав таку проблему з жетоном чорнобильській робкоп їдальні. Цікава тема і всі мовчать
Я шукав інформацію по статтям у публікаціях.
Знайшов і мій жетон придбали .
Тому шукайте у інших джерелах!
Modified by author 29.06, 22:31
29.06, 22:36AuthorAnswer Олег 71
Отож бо і воно. Для формування ціни мало мати один екземпляр.  Мав таку проблему з жетоном чорнобильській робкоп їдальні. Цікава тема і всі мовчать Я шукав інформацію по статтям у публікаціях. Знайшов і мій жетон придбали . Тому шукайте у інших джерелах!
Дякую вам
29.06, 22:57
Доброго вечора,ось мій товариш продав того року
29.06, 23:50AuthorAnswer Galien
Доброго вечора,ось мій товариш продав того року
Дякую вам
30.06, 00:04
До речі, знайшов в Острополі,ви на багато далі свого знайшли?
30.06, 00:59
Фух, у мене в різні періоди їх було 3 штуки. У останній моїй темі створеній вчора в 7 ранку я писав що я з Летичева і це за 30 км. від селища Стара Синява, то біля неї є село (гарне) Нова Синявка. Саме там і ,,штапували,, ці жетони. Один я придбав у тому селі.
З цікавого, році у 2015 на Британському сайті бачив таку з номіналом 4 (ну от не хочу збрехать але 60 чи то євро чи фунтів)
Мій був з номіналом 3 (там трійка схожа на сссровську) Ще 2 ну не помню бо то ще на початку 2000-х 
Ностальгія))) Продав я той жетон коли познайомились з мамкою тої малої що в мене на аватарці))) (там пів колекціі тоді розпродав))) а за скільки не скажу бо хочу зробити останню ставку на зображений вище)))
30.06, 01:35
Додам, але це на рівні легенд
Чомусь в голові крутиться граф Морков
(щойно загуглив то о що є Морков Аркадій Іванович — Вікіпедія
То Павло 1 дав йому право чеканить ніби монету але без назви (копійка чи ще щось) це явище тривало до кінця рос імперії
У мене зараз 3 таких продається але кін.19-поч.20 ст. (останній рядок можна сприймати як рекламу)
Ваша однозначно старіша, там навіть фактура інша, а якщо почистити то вона кажись латунна (чистити не треба)
Старт 2000 підтримаю
30.06, 08:19AuthorAnswer monetosina
Додам, але це на рівні легенд Чомусь в голові крутиться граф Морков (щойно загуглив то о що є https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%D0%90%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D1%96%D0%B9_%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87 То Павло 1 дав йому право чеканить ніби монету але без назви (копійка чи ще щось) це явище тривало до кінця рос імперії У мене зараз 3 таких продається але кін.19-поч.20 ст. (останній рядок можна сприймати як рекламу) Ваша однозначно старіша, там навіть фактура інша, а якщо почистити то вона кажись латунна (чистити не треба) Старт 2000 підтримаю
Думаю сьогодні виставлю на продаж дякую вам за інформацію)Постараюсь зробити більш якісні фото,чистити не буду.Знайшов по близу сл Ярославка.
30.06, 02:04
Знайшов ту 4 але вибиває помилку, пише 100 гбр у 14 році (може я іншу бачив)
30.06, 12:19Author
Лот в продажі запрошую всіх бажаючих до торгів)Всім вдалих угод
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.