Вітаю шановне Товариство! Що до предмета, на мій погляд цілком собі пристойна, гарно збережена , саме автентична тарілка, так звана агітаційка. "" А от те що зображення не не зовсім збігається з фото з каталога, то якраз норм. Вони розписувались в ручну, і багато деталей природньо не ' ідентичні. Клеймо наче грає, усе на місці, так що не розумію з чого шановні експерти вирішили що то фуфло"".. Бажаю Усім Успіху!
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
На мову колекціонерів це сучамна розпис по старому бєлью. Тобто к ГФЗ та періоду клейма не має ніякого відношення. Тобто, підробка.
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".