Answers: 0
02.07, 06:41
Блін, цирк. За що агітуємо? Карикатура якась
02.07, 16:36
Removed by author
02.07, 17:00
Якщо припустити, що ця справжня, то не дуже схоже.)
02.07, 19:33
Вітаю шановне Товариство! Що до предмета, на мій погляд цілком собі пристойна, гарно збережена , саме автентична тарілка, так звана агітаційка. "" А от те що зображення не не зовсім збігається з фото з каталога, то якраз норм. Вони розписувались в ручну, і багато деталей природньо не ' ідентичні. Клеймо наче грає, усе на місці, так що не розумію з чого шановні експерти вирішили що то фуфло"".. Бажаю Усім Успіху!
02.07, 20:44Author
Спасибо. На тарелке клеймо ГФЗ. Если мы посмотрим на тарелку, сделанную на ГФЗ, то она похожа.
03.07, 17:23Answer greenvik
Особисто я б не дуже довіряла такому каталогу, як Вехи
Answers: 1
Answers: 2
02.07, 21:34
Малюнок схожий, але на жодній оригiнальнiй   немає білого поля між малюнком і обідком(?),  i хорошо зробити якiснi фото для порiвняння.
03.07, 15:54
Ну ви самі розсудіть, як можна було намалювати таку карикатуру на червоноармійця в ті часи? Ще б на дзержинського намалювали пародію.
05.07, 22:54AuthorAnswer ll30
сьранно, но клеймо полностью совпадает.
06.07, 00:03Answer greenvik
первое с e-bay, второе - с моей
Це вона і є
06.07, 00:25AuthorAnswer ll30
Только тарелка у меня на руках. А что на e-bay - я не знаю. я не ставил и никому не давал. Она лежала в гараже с начала войны.
03.07, 18:54
Как говорил Станиславский- не верю. К сожалению копия.
03.07, 21:24
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
04.07, 07:09Answer AndriyKiev
Тарілка схоже стара. Малюнок та підпис, можливо початку 2000-х. Я б її зберіг, бо це зріз культури того часу. Взагалі, фото неякісні. Треба в руках потримати
На мову колекціонерів це сучамна розпис по старому бєлью. Тобто к ГФЗ та періоду клейма не має ніякого відношення. Тобто, підробка.
04.07, 13:17
Доброго часу. Красноармієць- Кащей - прикольно. Напевно на той час могло мати місце, але тарілочка фуфло.
04.07, 16:30Author
Питання лише в тому, що тарілка в ідеальному стані. І це дивно. А в іншому – так, усе на місці. З повагою.
04.07, 17:58
та не має ніяких запитань, просто " фуфло" і все. малюнок казкового героя замість революціонера сам за все говорить...
04.07, 18:13Author
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
05.07, 23:13Answer greenvik
Шановні експерти Я купив цю тарілку приблизно 8 років тому у літньої жінки (недорого). Вона сказала, що тарілка зберігалася у сім'ї, наскільки вона пам'ятає (тобто приблизно з 1940-1950 рр.). У цьому історія походження (провенанс) закінчується. Малюнок примітивний, але саме такий і був. Такі тарілки підробляли у Німеччині 20-х рр. 20 століття на "старом белье" - тобто. на тарілках були знаки Н-II, A-III або двоголовий орел, які могли бути зафарбовані чи ні. На справжній тарілці має бути надглазурне клеймо ДФЗ (ГФЗ) "перехрещені серп і молот із частиною шестірні" (її автор художник А. Карєв). Тут так і є. Проблема у цій тарілці – її ідеальний стан. Якби вона була склеєна зі шматочків, то питань не викликала б. З повагою
А який дiаметр тарiлки?
06.07, 00:27AuthorAnswer ДОНЕЦ
Она и сейчас в гараже - я завтра посмотрю и напишу диаметр.
06.07, 15:26AuthorAnswer greenvik
Діаметр тарілки 25 см, трохи більше, може 25,3 см..
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.