Anonymous
Anonymous
3 July, 10:33

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.

Доброго ранку. Зорієнтуйте будь ласка по ціні.
Іконка велика ... Висота до 28 см. Просто загальне фото не можу чітко зробити. Але стан на інших фото видно добре. Дякую наперед.

Anonymous
03.07, 10:36Author
Метал, бронза чи латунь.
Answers: 0
Anonymous
03.07, 10:42Author
Який це період виготовлення, можливо, місце виготовлення знаєте?
Anonymous
03.07, 11:04Author
Дякую. Але, що тут зрозумієш по ціні. 4 отвори зроблені в іконі.  А 2 отвори ,в центрі, взагалі не зрозуміло, хто іі захоче в колекцію. Я більше нумізмат, і розумію, що монета у відмінному стані, і в поганому, то різниця в ціні може бути в 10 раз.
Anonymous
03.07, 11:06Author
А по стилістиці така ж сама . Лише моя має 2 кольори емалі. Напевно регіон і час виготовлення однаковий.
Anonymous
03.07, 11:16Author
Якщо по ціні, то сміливо можна напевно помножити, в 5 раз, останню ставку, за яку ця ікона продасться.
Anonymous
03.07, 11:22Author
В іконці, яка зараз у продажу, дуже серйозні недоліки... 4 отвори і 2 з них незрозуміл,і і великі, в центральні частині... Навіть не знаю, чи можливе тут порівняння.
03.07, 11:39
Якщо до кiнцевоi цiни так то до господа бога,  а приклад для орiентиру. 
Бачите, Ви вже приблизно знаете цю цiну: в 5 разiв бiльше . 
Подивимось.)
Хай щастить.
Anonymous
03.07, 11:44Author
Підкажіть по школі, і де ,виготовлялась... Може є інфа. Ну ,а щось подібноі і в стані, то я не бачив на віолітті в проходах.
Answers: 1
03.07, 21:41
Так, не просто московiя,  а саме москва.) 
Не старiше другоi половини 19 ст.
Anonymous
03.07, 21:42Author
Дякую. Але все таки думаю, що це саме 2 пол. 19 ст.
04.07, 00:08Answer Anonymous
Дякую. Але все таки думаю, що це саме 2 пол. 19 ст.
Однозначно,  це саме я i мав на увазi.)
Answers: 1
Anonymous
03.07, 22:02Author
Не слабо так... продана ікона.
Anonymous
04.07, 00:12Author
Ну в проданій іконі ну зовсім стану не було. 4 таких отвори штучно зроблених... Про втрати емалі і не пишу.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.