Це дуже високі нагороди р.Афганістан. Відомості по ним є тільки у Вікіпедії.Але,що саме цікаве нагороджених з орденом 1 типу на грудях ніхто не бачив навіть на фото...не те що нагородний документ... Існує ніким не підтверджена думка, що їх було виготовлено близько 1 тис.,а відомих нагороджень 130. Тут,якщо я вірно "розшифрував" 0931, тобто з останніх. Були обговорення на інших ресурсах подібних тем...але достеменно ніхто нічого не сказав,бо тема специфічна. По типу №2...нагороджувалися ним також далеко не "прості" бійці та офіцери (охочі можуть переглянути прізвища)... як вони потрапили на терени України не відомо, якщо звичайно діти чи онуки генералів СРСР їх не продавали направо й наліво.Веду до того, що за "ПОРЄБРІКОМ" вони стали виринати з завидною регулярністю. тобто як стверджувати так і заперечувати автентичність особисто я не можу. Кожному вирішувати особисто.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".