Доброго часу!
Шановні колекціонери, прошу допомоги у визначенні назви та орієнтовної вартості даної порцелянової фігурки.
Фігурка Полонського заводу, але в каталогах саме таку модель не знайшов. На жаль, на Violity аналогів не побачив, навіть ChatGPT не зміг її ідентифікувати .
Можливо, хтось із вас зустрічав цю фігуру або має інформацію про серію / назву / період випуску?
Заздалегідь вдячний за будь-яку інформацію або підказку! З повагою
Шановні колекціонери, прошу допомоги у визначенні назви та орієнтовної вартості даної порцелянової фігурки.
Фігурка Полонського заводу, але в каталогах саме таку модель не знайшов. На жаль, на Violity аналогів не побачив, навіть ChatGPT не зміг її ідентифікувати .
Можливо, хтось із вас зустрічав цю фігуру або має інформацію про серію / назву / період випуску?
Заздалегідь вдячний за будь-яку інформацію або підказку! З повагою
Фігурку виставлю у розділ «Копії», але мушу поділитися міркуванням:
якщо це справді копія — то, логічно, мав би бути оригінал, з якого її зробили. А от прикладів такого «оригіналу» я, на жаль, не знайшов. Можливо, макет чи інша версія цієї фігурки десь і існує, але поки що підтвердження цьому не маю.
Не виключаю, що фігурка не має відношення до заводу «Полонне», але навіть якщо її зробив якийсь умілець у гаражі чи на виробництві — це все одно робить її по-своєму авторською, а можливо навіть унікальною. Принаймні на сьогодні аналогів я не бачив.
Тому для мене особисто розділ "Копії" — не зовсім точний, але й у «Полонне» ставити теж, очевидно, не зовсім коректно.
Буду вдячний за будь-які додаткові думки чи ідеї — цікаво почути різні точки зору.
Тобто, в якомусь сенсі — унікальна, нехай і, можливо, фантазійна?
І якщо аналогів не виявлено ні в каталогах, ні на Violity, ні серед відомих заводських зразків — то така фігурка може бути або авторською роботою, або разовим експериментальним виробом, а може, навіть виготовлена "гаражним способом".