діло в тому що я дивився такі самі лоти, ціни різні, до прикладу один з моїх лотів, продають як не за 20 грн, а хтось за 750 грн. ось тут я вже не розумію
З першого погляду вони можуть бути як "близнюки", але за ціною....бо це абсолютно різні предмети(період виготовлення,стан предмета і т.д.) Не шарійтеся й перед продажем намагайтеся ті речі на яких не розумієтеся виставляти тут на обговорення у відповідних розділах.
Просто, я чесно не знаю на що звертати увагу. Прочитав на форумі, що перед продажем потрібно обсудити на форумі, ось і закинув все що є, щоб допомогли. Хотів і запропонувати комусь кошти, за адекватну оцінку лотів, хтось як ви хоть щось написали, хтось починає вчити і писати про лінь.
Якщо навіть трішки задерете ціну, то побачите,що до лоту відсутній інтерес та відповідно можете понизити ціну. Все як на звичайному "базарі". Наприклад Гвардію з 500 і чекайте та спостерігайте.
Ого. Ви якщо б не написали то я б побачив би, але пізніше, дякую вам за підтримку, для вас це може просто повідомлення, а для мене це якийсь рух вперед, хочеться займатись цим, і розібратись з цим як ви кажете молекулярною біологією. Дякую
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".