Мы с кассиршей были в шоке !!! звонил на горячую узнавал,что надо
делать при таком раскладе, написал письмо продавцу
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Друже PLUTon, ви забуваєте, що вартість доставки залежить не тільки від ваги - а й від розмірів посилки...
Ніяк вам не вдається налагодити історію кохання з Укрпоштою...)))
Покупатель не так понимает если указана Укрпочта!!!
(Ви їм скажіть - якщо не зроблять знижку, наступного разу замовите самий здоровенний барабан і будете лабанити їм у відділенні, доки дим з барабана не піде... )))
https://www.ukrposhta.ua/ua/ceo
школьного муз. инструмента с дефектом, вес 7 кг 640 грамм ,выставили счет 407 грн. это 75% сумма всего на карте, а хлеб за что мне купить, откуда вы такие цены рисуете!!! мне что брать микрозайма кредита на ваши фантазии, чтоб забрать посылку??????????
Так, з 1 липня Укрпошта запроваджує розрахунок вартості доставки посилок за об'ємною вагою, а не за фізичною вагою. Це означає, що вартість доставки визначатиметься об'ємом коробки, в яку запаковано відправлення, а не фактичною вагою посилки. Об'ємна вага розраховується як добуток довжини, ширини та висоти коробки у кубічних сантиметрах.Зайдите на сайт УП, там есть калькулятор, забейте все размеры, нас.пункты откуда и куда и он всё посчитает. Я думаю вполне может быть, я недавно получал посылки в их стандартных больших ящиках, 220 грн доставка, вес до 15 кг.
укрпошта шлак
138 голосов это уже серьезно. главно шобы не в голове
Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомив, скільки заробив у компанії торік. Як інформує «Главком», про це Смілянський повідомив на своїй сторінці у Facebook.
За словами гендиректора «Укрпошти», за 2024 рік він отримав зарплату та доплату 15 % за роботу з державною таємницею –11 723 286 гривень до податків, або в середньому 970 009 гривні на місяць.
«Із цієї зарплати я сплатив 2 398 153 гривень податку на дохід + військовий збір. Ще приблизно 2 100 000 гривень податків я сплатив у США, де є податковим резидентом. До речі, ці кошти пішли до федерального бюджету, з якого виділялася військова допомога Україні. Отже, після податків я отримав 6 926 930 гривні, або 577 244 гривень у середньому на місяць», – пояснив Смілянський.
тому й ліплять власні марки 2-3 випуски в місяць, щоб з голоду не померти
Та якраз знаючи, як ви ницувато намагались хитрувати в попередніх темах, є необхідність дещо уточнити у вас - ви купували синтезатор з уже розбитим корпусом( і ви про цей дефект знали) мабуть саме тому і ціна цієї ,,мандаліни" була 850 грн.???
Що ж до вартості пересилки - так тут теж не має вини ні продавця, ні пошти (відділення керується затвердженими тарифами) - бо хіба продавець чи пошта винувата, що ваша ,,мандаліна" довгувата...?
Думаю якби продавець відписався в даній темі - все б швидко стало на свої місця....
....и считает , что это основание для почты снизить стоимость перевозки его балалайки!))
А вообще . х..я тенденция наметилась: раньше были весеннии и осеннии обострения, а тут видно что времена года уже ни причём!
43692 Синтезатор IPlay MK-937 (дефект) — Держатели мобильных, накладки - SkyLots (6593768616)
Вы там хоть иногда капайтесь.
Нє - так нізя - то є протиправне діяння...
Підказую, шо можна упороть - так щоб всі були ,,в трєпєтном восторгє" від вас - заходите у відділення в час пік (в цей час там окрім персоналу можуть бути ще відвідувачі - все це ваші потенційні глядачі і фанати) оплачуєте посилку, дістаєте синтезатор, вмикаєте і навалюєте ,,Ду Хаст" з репертуару ,,Рамштайн", рвете на собі майку, і в кінці розбиваєте на друзки, об підлогу, ту многострадальну ,,мандаліну" - відвідувачі і персонал вмить перетворюються на ваших фанатів, шалено аплодують вам, в вашу сторону летять квіти, м'які іграшки, посилки, собаки, розтоптані кеди 46 розміру, бюстгальтери, трусики танга і труселя по коліна, а також швабри, гирі, ксерокси і т.д. (в кого що було під руками).
Після цього ви кланяйтесь і з гордо піднятою головою, неспішно (як подобає поп-зірці) під гучні овації покидаєте відділення.
В підсумку матеріальні втрати: вартість ,,мандаліни" + пересил.
Але для справжнього артиста - то ,,ніщо", ви здобудете визнання і прихильність фанатів - а те дорогого вартує...)))
А оскільки ми заочно знаємо ПЛУТона з його попередніх тем - то й цю тему умисно ,,качаєм" понарошку, для дозвілля...
Але в цілому - плутоват шельма, плутоват...)))
стоит 110 грн доставка
у вас же укрпочта
пережиток совка и маркер коррупционной современности страны.
с зарплатой директора в 1 000 000 в месяц
берут двойную оплату за пересылку и разбивают корпус товара
продавец плохо запаковал , корпуса нет в продаже на 2 модели в Украине!!!