Книга Автографів Легенд Київського "Динамо" – Живе Свідоцтво Епохи та Безмежної Відданості Опис: Шановні знавці справжньої цінності, колекціонери духу та серця, і всі, чия душа вічно закохана у велику гру – футбол! Перед вами постає не просто лот, а справжня реліквія українського спорту, що дихає історією, спогадами та незламним духом. Це книга автографів – унікальне зібрання, яке збиралося з такою любов'ю та наполегливістю, що здається, ніби її сторінки досі зберігають тепло рук тих, хто її створював. Історія, що промовляє до серця України: Ця книга є безцінною спадщиною родини, де любов до України та футбольного клубу "Динамо" Київ була не просто захопленням, а частиною життя, що передавалася з покоління в покоління. Її збирав батько мого близького товариша – справжній патріот своєї країни та безмежно відданий шанувальник "Динамо", людина, яка сама знала смак перемог на футбольному полі. Його пристрасть до команди була настільки глибокою, що вона межувала з мистецтвом. Він не шукав легких шляхів. Кожен підпис у цій книзі – це історія його особистої подорожі, його невтомної праці. Він їздив за улюбленою командою, бував на кожному матчі, терпляче приходив до "парканів та сіток" тренувальних баз та стадіонів, чекаючи на своїх кумирів. Це були роки щирого пошуку, глибокого спілкування, коли кожен автограф був здобутий немов дорогоцінна перлина – з повагою та величезною відданістю. Його мрія була амбітною і чистою: зібрати автографи кожного футболіста та тренера великого київського "Динамо" тієї славетної епохи. І він здійснив її, наповнивши цю книгу неповторним духом команди-легенди. Сумна доля та благородна місія: На жаль, час невблаганний. Власника цієї унікальної колекції більше немає з нами. Його син, мій товариш, хоча й сам є завзятим футболістом, але, можливо, через інший погляд на цінності колекціонування, не відчуває тієї глибини та історичної ваги, яку несе ця книга. Саме тому, з величезною повагою до пам'яті батька, він прагне, щоб цей безцінний артефакт знайшов свій справжній дім – у руках того, хто зможе відчути його душу, зберегти його історію та передати цю велич наступним поколінням. Це шанс не просто купити, а успадкувати частину української спортивної душі. Сузір'я Легенд ФК "Динамо" Київ – Золотий Фонд України: На її сторінках навіки закарбувалися підписи справжніх титанів українського та світового футболу – імен, що є гордістю нашої нації: * Великий Метр українського футболу: В.В. Лобановський * Легендарні Особистості та Символи Епохи: А.К. Пузач, М.М. Коман * Плеяда Зірок, чиї імена лунають у віках: Олег Блохін, М.І. Фоменко, Ю. Гаврилов, О. Романцев, С. Балтача, В. Веремеєв, В. Бессонов, А. Бойко, А. Баль, Л. Буряк, В. Колотов, С. Журавльов, А. Дем'яненко, М. Михайлов, А. Хапсаліс, В. Євтушенко, В. Лозинський, А. Сорокалет, В. Хлус Стан та Безцінність – Погляд у Вічність: Книга збереглася у прекрасному стані, немов її охороняв сам дух футболу. Кожен автограф є чітким, автентичним та добре збереженим.
Оцініть будь ласка на продаж.
Це в мене дежавю, чи це новий анонiмний син лейтенанта Шмiдта?
- автографи цих двох мегазірок Динамо Київ роблять книгу просто безцінною!)))
А про визначення оригінальності я Вам дав вичерпну відповідь у темі двомісячної давності. Ви сказали, що займаєтесь цим. А тепер питаєте знову. Час приймати пігулки.