Anonymous
Anonymous
16 July, 15:20

Поштові листівки та конверти. Німеччина 1900-1980рр

Поштові листівки та конверти. Німеччина 1900-1980рр
Доброго дня шановні експерти. Маю збірку листівок і конвертів Німеччини приблизно з 1900 по 1980 роки ліствки приклеєні в в зошит є окремі конверти марки всі гашені різні з Гітлером , з воронами і так далі кількість велика всі фотографувати дуже довго декілька прикладів у фото А тепер моє питання: чи цікаві вони для колекціонерів з гашеними марками ? Чи варто їх пробувати відклеїти від зошиту ( деякі приклеєні деякі ні) якщо є якісь питання чи потрібно додаткові фото будь ласка пишіть я відповім . Бо якщо чесно я в цьому зовсім нічого не знаю буду радий отримати пораду можливо як краще подати на обговорення яку інформацію надати. Дякую за увагу 

vkf772456
16.07, 18:09
Вітаю. Ті матеріали, які були вклеїні у зошит, інтересу не представляють.  При спробі їх відділити, ви їх занапаскудите, бо старі клеї тримають намертво і роз'єднати без пошкодження матеріалу (листівка,  марка) нереально. Свого часу у шкільних гуртках філателістів вчили як відокремити марку від конверта, щоб не надірвати її "задник".  
Нічого цікавого на ваших фото не побачив.  З філматеріалами Райху на нашом ринку перекос: пропозицій багато, а попит ледве дихає. Тому на ваші питання можно дати відповідь такою присказкою: овчинка выделки не стоит.
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.