Android2
Android2
20 July, 17:43

Допоможіть по монеті.Що за монета який приблизний рік,та яка приблизна вартість

Допоможіть по монеті.Що за монета який приблизний рік,та яка приблизна вартість
Монета ні як не чистилась та не реставрувалася, тільки промили в воді.

20.07, 19:18
Вітаю. Вам, доречі також не помішає навчитись вітатись зі спільнотою, друга тема без вітання... Я сам початківець в пошуку, але без фото(бажано якісних) розміру, ваги, матеріалу важко визначити що воно таке..І  теж робив помилки, я думаю краще видалити тему і спробувати ще раз. Бажаю успіхів.
20.07, 20:26AuthorAnswer Viaris
Вітаю. Вам, доречі також не помішає навчитись вітатись зі спільнотою, друга тема без вітання... Я сам початківець в пошуку, але без фото(бажано якісних) розміру, ваги, матеріалу важко визначити що воно таке..І  теж робив помилки, я думаю краще видалити тему і спробувати ще раз. Бажаю успіхів.
Вітаю 🎂🎂😉.У мене просто для вітання не вистачило місця, до того ж дуже хотів спати тому що весь день на ногах і забув прикріпити фото. Вітаю!
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 0
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.