Доброго дня Спільнота! Вважаю цю тему передчасно закритою.

10 December 2023, 10:16
volodimir_32 30 листопада, 21:44 Доброго всім! допоможіть визначити предмет....
volodimir_32 30 листопада, 21:44 Доброго всім! допоможіть визначити предмет....
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
лот на торгах...
P.S. Товаришу вашому звісно + за те що підтримав вас з вашою теорією, але це нічого не міняє))
нарахунок товариша) звичайно я вдячний за допомогу Kopartel і любому конструктивному користувачу даного сайту, який буде дійсно допомагати у вирішені тої чи іншої проблеми!!!
тому шановний Pyhatek... якщо є щось сказати по суті, буду радий послухати... але якщо вам "здається", як ви сказали вище... то краще залиште не підкріплені судження в собі)
сайт розполагає всіма доступними можливостями, втому числі " пропозиція ціни " якщо вас не влаштовує саме вона...
якщо не влаштовує назва лота, але ви маєте бажаня придбати, я персонально для вас зміню на " Кістень")))!
Дякую за увагу до теме.
Як я вже сказав - ви "проскочили " один етап, бо ви ще не доказали - що це є кістень в першу чергу, а вже втілили в життя свою теорію, що це "Навершя меча" перероблене на кістень! І вся ваша аргументація зводиться до- "грушеподібної форми", наводите фото прекрасних мечів- де ваша "болванка" - не "вписується" ні за естетикою, ні за розмірами, ні за вагою!!!
Зауважив, шо останнім часом на сайті взагалі дуже модно будь-яку схожу річ називати і продавати -як "Навершя меча"!! Воно і не дивно-- продавець зразу суттєво піднімає ціну на лот)))
Але зауважив, що у вас на пару з вашим товаришем- це стосується не тільки "Навершь") Ви будь-яке Г хочете продати дорожче золота!!)))
Доброго всім.. допоможіть визначити предмет....
Самый большой боевой Двуручный меч
Меч из Национального исторического музея Беларуси