Kopartel
Kopartel
10 December 2023, 10:16

volodimir_32 30 листопада, 21:44 Доброго всім! допоможіть визначити предмет....

volodimir_32 30 листопада, 21:44 Доброго всім! допоможіть визначити предмет....

Доброго дня Спільнота! Вважаю  цю тему передчасно закритою. 

Tags:
10.12.2023Author
Згоден з volodimir_32, також вважаю, що це навершя меча перероблене в кістень. Навершя відповідае типу Т3 по Окшотту.
Answers: 0
15.12.2023Answer Kopartel
Велике вам спасибі за інтерес до теми, не думав що ще є Адекватні люди які здатні ще комусь допомогти!!!! потративши свій свій дорогоціний час!!!! Ще раз ДЯКУЮ!!!!
Answers: 1
16.12.2023Answer volodimir_32
Нічого особистого, але мені здається - ви пропустили один етап при продажу даного предмета!))) Бо ще 2-3 дні тому предмет продавався як "Предмет схожий на кістень"(з ціною 1000+), а вже сьогодні  продається - як "Навершя меча перероблене на кістень "!(З ціною 2000+) А де ж етап продажу предмета просто як "Кістень"??))
P.S. Товаришу вашому звісно + за те що підтримав вас з вашою теорією, але це нічого не міняє))
17.12.2023Answer Pyhatek
шановний... з першого ж дня придмет був виставлений як "навершя перероблене на кістень", і так даний лот знаходився досить тривалий час на торгах... до поки, якийсь "розумник" не вирішив втілити свої божевільні ідеї і припущення в коментарях, а пізніше надіслав скаргу на лот.   після чого лот перемістився на обговореня для більш детальнішої класифікації... моя вся інформація яка була надана мною з різних джерел, підкріплена посиланням на джерала, фото і т.д. була теж закріплена на форумі... але окрім словесного поносу, не послідувало жодного адекватного, логічного чи наукогово-експерного поясненя!!!
нарахунок товариша) звичайно я вдячний за допомогу Kopartel і любому конструктивному користувачу даного сайту, який буде дійсно допомагати у вирішені тої чи іншої проблеми!!!

тому шановний Pyhatek... якщо є щось сказати по суті, буду радий послухати... але якщо вам "здається", як ви сказали вище... то краще залиште не підкріплені судження в собі)
сайт розполагає всіма доступними можливостями, втому числі " пропозиція ціни " якщо вас не влаштовує саме вона...
 якщо не влаштовує назва лота, але ви маєте бажаня придбати, я персонально для вас зміню на " Кістень")))!
Дякую за увагу до теме.
17.12.2023Answer volodimir_32
шановний......))) В мене хороша пам'ять, тому не треба робити з мене дурака!! Коли я 2 дні тому заходив на сторінку продажу даного предмета - то там,по-перше, було написано "предмет схожий на кістень", і ніяк не "навершя меча"! І до кінця аукціону залишалось кілька годин,після чого ви очевидно  перевиставили лот і набрались сміливості назвати його вже "Навершям меча"! По-друге, в описі до лоту на той момент не було ні посилання на попереднє обговорення, ні посилання на дане обговорення, а було написане "Предмет було виставлено на обговорення, але ніхто нічого путнього не сказав!"
Як я вже сказав - ви "проскочили " один етап, бо ви ще не доказали - що це є кістень в першу чергу, а вже втілили в життя свою теорію, що це "Навершя меча" перероблене на кістень! І вся ваша аргументація зводиться до- "грушеподібної форми", наводите фото прекрасних мечів- де ваша "болванка" - не "вписується" ні за естетикою, ні за розмірами, ні за вагою!!!
Зауважив, шо останнім часом на сайті взагалі дуже модно будь-яку схожу річ називати і продавати -як "Навершя меча"!! Воно і не дивно-- продавець зразу суттєво піднімає ціну на лот)))
Modified by author 17.12.2023
Answers: 5
17.12.2023Answer volodimir_32
Значить комусь "впарили" предмет- схожий на ваш- як навершя! З чим його і привітаємо)) Як я  вже сказав,зараз будь-яку схожу річ- вигідно продавати як навершя!! Ціна суттєво зростає!
Але зауважив, що у вас на пару з вашим товаришем- це стосується не тільки "Навершь") Ви будь-яке Г хочете продати дорожче золота!!)))
Доброго всім.. допоможіть визначити предмет....
17.12.2023Author
Шановний, Pyhatek, до чого ваші уроки МЕРЧЕНДАЙЗИНГУ? Про які естетичні та вагові норми навершій ви говорите. У жодних каталогах та класифікаторах  мечів і навершій, нічого не сказано, що навершя меча повинні мати певну вагу і відповідати якимось естетичним нормам. Є типи навершій згідно яких їх визначають, це навершя відповідае типу Т3 по Оукшотту. Може ви вважаете, що великі мечі (півтораручні та дворучні), повинні мати легенькі навершя? Якщо ви маете сказати щось більш аргументоване, то будь ласка кажіть, бо торгувати ми тут всі вміемо. Це навершя продається згідно визначенню в цій темі, а лот який визначили в темі ТС як гиря від римських вагів, був закритий за не доведенністю визначення та відсутності посилань. Всі фото клік.
Modified by author 17.12.2023
24.04, 11:14Answer Kopartel
Доброго Вам. Спасибі Велике за Вашу працю. Успіху Вам.
24.04, 12:07AuthorAnswer volodimir_32
Доброго Вам. Спасибі Велике за Вашу працю. Успіху Вам.
Доброго дня і Вам. Додайте це обговорення у торги, хай покупці читають. З повагою.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.