Romansaf
Romansaf
25 July, 11:42

"Полтинник 1924 року з нетиповими ініціалами на гурті (Т.Р.)"

"Полтинник 1924 року з нетиповими ініціалами на гурті (Т.Р.)"
"Доброго дня, шановні колекціонери та експерти!
Звертаюся до вас за допомогою в ідентифікації та оцінці монети. Маю радянський полтинник 1924 року, який, на перший погляд, є досить поширеним.
Проте, уважно розглядаючи гурт монети, я помітив, що ініціали мінцмейстера на ньому виглядають як "Т.Р.". Напис на гурті повністю читається як "ЧИСТОГО СЕРЕБРА 9 ГРАММ (2 З. 10,5 Д.) Т.Р.".
Наскільки мені відомо, стандартними ініціалами для полтинників 1924 року є "П.Л." або "А.Г.". Ініціали "Т.Р." здаються нетиповими.
Прошу вас подивитися на додані фотографії (аверс, реверс, і кілька детальних фото гурта з різних ракурсів) та допомогти розібратися:
 * Чи є ці ініціали автентичними?
 * Чи відомий такий різновид? Якщо так, яка його рідкість?
 * Якою може бути орієнтовна вартість цієї монети в її поточному стані?
Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та ваші експертні думки!
Дякую всім велике!

25.07, 12:08
Вітаю , ТР- Томас Рос , проходи перегляньте на віоліті
25.07, 12:33AuthorAnswer Pertinax
Вітаю , ТР- Томас Рос , проходи перегляньте на віоліті
Це дає йому рідкість?
vkf772466
25.07, 12:53Answer Romansaf
Вітаю. Особливої рідкості не має.  Великий тираж.  Це було замовлення уряду СРСР Англії з метою прискорити насичення обороту новим монетами.  Чеканали на Бірмінгемскому монетному дворі Томас Роус там керував монетним процесом.
25.07, 12:55AuthorAnswer vkf77
Вітаю. Особливої рідкості не має.  Великий тираж.  Це було замовлення уряду СРСР Англії з метою прискорити насичення обороту новим монетами.  Чеканали на Бірмінгемскому монетному дворі Томас Роус там керував монетним процесом.
Яка може бути його середня ціна?
Answers: 0
Answers: 1
25.07, 12:28Author
Removed by author
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.