AvaresII
AvaresII
27 July, 18:33

Можливо меч? Допоможіть у визначенні.

Можливо меч? Допоможіть у визначенні.
Потрібна допомога та експертна думка. Можливо допомога в орієнтуванні ціни. Довжина ручки 14 см
Довжина леза  52.5 см

28.07, 21:30Author
Чи є думки ? Чи експерти? Ніби схожий на меч аланів.
Musat3977
30.07, 01:15Answer AvaresII
Чи є думки ? Чи експерти? Ніби схожий на меч аланів.
Добавте вагу предмета ! І товщину леза в обусі .
Ніби період ВПН на перший погляд.
Modified by author 30.07, 01:15
30.07, 16:18AuthorAnswer Musat
Добавте вагу предмета ! І товщину леза в обусі . Ніби період ВПН на перший погляд.
Вагу та розміри ввечері після роботи скину, з повагою
Answers: 0
Answers: 1
30.07, 15:44
Я не експерт,ну тримав меча в руках....тому запитання яка вага виробу
30.07, 15:52
Якщо є клейма на ручці то є меч,але не видно жолобів,Тай розміри ручки визивають запитання,хоча можна допустити,що 5-10см залишилось на тильнику,що допускає те що меч міг бути ломаний і перекований..само собою це не романський тип однозначно...золота нема не дивились???
Modified by author 30.07, 15:53
30.07, 16:18AuthorAnswer poljanyn
Якщо є клейма на ручці то є меч,але не видно жолобів,Тай розміри ручки визивають запитання,хоча можна допустити,що 5-10см залишилось на тильнику,що допускає те що меч міг бути ломаний і перекований..само собою це не романський тип однозначно...золота нема не дивились???
Візуально немає
30.07, 18:23Answer AvaresII
Отаке...це те що видно,а всі дальші написи йдуть по всьому клинку...в остальних так само..куски тоже всі були з надписами
30.07, 20:10AuthorAnswer poljanyn
Отаке...це те що видно,а всі дальші написи йдуть по всьому клинку...в остальних так само..куски тоже всі були з надписами
Ну ваш або краще зберігся або знищений, а я тут не хочу поки що ржавчину знімати, набокопорю ще щось
30.07, 17:03AuthorAnswer poljanyn
Ви не вказали вагу
Вечором доповню
30.07, 18:30Answer AvaresII
Якщо можливо, у вигляді фото на вагах ). Дякую
30.07, 21:31AuthorAnswer Maxus22
Якщо можливо, у вигляді фото на вагах ). Дякую
493
30.07, 18:40Adept
тут по фото видно шо то холодняк. але шо саме тільки після ваги і точних розмірів. інтересно таке знайти) мені нравиться
30.07, 20:01AuthorAnswer Jcars
тут по фото видно шо то холодняк. але шо саме тільки після ваги і точних розмірів. інтересно таке знайти) мені нравиться
Ось
30.07, 20:06AuthorAnswer Jcars
Ще питання знавцю , є ще ось така желізяка , довжина леза 36 см та 8 см ручки , ширина біля ручки 44 мм товщина 4 мм
30.07, 20:48Answer AvaresII
Ще питання знавцю , є ще ось така желізяка , довжина леза 36 см та 8 см ручки , ширина біля ручки 44 мм товщина 4 мм
Це меч Алани
Answers: 2
31.07, 03:02
У сучасному історичному зброєзнастві прийняте вужче визначення меча: наступальна зброя з обосічним прямим клинком завдовжки понад 60 сантиметрів, призначена насамперед для рубання. Зброя з однобічним заточенням клинка належить до палашів
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.