Handmader
Handmader
30 July, 13:16

Життєве,дуже важливе питання ..

Життєве,дуже важливе питання ..

Привіт,спільното! Якийсь період часу мене хвилює важливе,в якомусь сенсі, навіть,доленосне питання.Якщо людина працює на престижній роботі,відносно гарно заробляє,але постійно стомлюється і морально виснажуються ( більше від закордонних поїздок)Не можна сказати ,що не любить свою роботу,але і працює без задоволення.З боку інші кажуть,що не робота ,а мрія( бо поїздки бувають і на Канарські о-ви).Але,знову тут але...Та ще є у людини і інша робота повністю творча і на яку із-за першої не вистачає достатньо часу.Людина довгий час виконує і ту ,і іншу роботу,виснажуються та не не може залишити ні ту,ні другу роботу ,бо професіонал в обох справах.Чи може хтось дати відповідь,як поступити у цій ситуації?Людина розуміє,що якщо залишить будь-яку з цих справ,то другого шансу може не бути!!Але і тягнути як є теж не сильна.(І тут я вдаюсь до філософії.Якщо горіти ,то можна згоріти,якщо тліти,то можна зітліти,то що вибрати?)чи на це питання немає відповіді?

30.07, 13:23
Можно спробувати ЗСУ..Втома присутня,але зміст,повага та користь-100%..
30.07, 13:32AuthorAnswer друг ромео
Про ЗСУ у мене ще більше питань(користь 90%,повага 20%)
30.07, 18:43Answer Handmader
90% + 20% = 110%. Тут что-то не так :)
30.07, 20:10AuthorAnswer VK_777
90% + 20% = 110%. Тут что-то не так :)
А якщо користь 80%+повага 20%?
Answers: 0
Answers: 1
31.07, 18:08Answer друг ромео
Ты лицемер и аферист , какое ЗСУ? Зачем ты в эту тему вообще лезешь пройдоха и жулик, пройдоха.
31.07, 22:00Answer TFMsale
слушай,открытая лесбиянка и мужчиноненавистница...ты раньше себя ещё как то контролировала,а сейчас уже не в состоянии.Крыза видать...Уже говорил,тебе,п№дараске:обратись к врачам.Пусть уколят каким то цыанидом-попустит..Нехер людей на право и налево оскорблять..Ты на что то большее способна,чем на матюки и тупорылые обвинения всех вокруг?Самой ещё не остоп№здело?
Modified by author 31.07, 22:07
Yesterday, 00:05Answer друг ромео
слушай,открытая лесбиянка и мужчиноненавистница...ты раньше себя ещё как то контролировала,а сейчас уже не в состоянии.Крыза видать...Уже говорил,тебе,п№дараске:обратись к врачам.Пусть уколят каким то цыанидом-попустит..Нехер людей на право и налево оскорблять..Ты на что то большее способна,чем на матюки и тупорылые обвинения всех вокруг?Самой ещё не остоп№здело?
Ты обычный скупщик с рынка, кидалово бабушек и аферист, я на костях твоего спившегося вруна вора и бомжа с Днепра долго плясать ещё буду.
Answers: 2
30.07, 14:18
Напевно, у вас немає вільного часу зовсім через 2 роботи. Судячи, з усіх ваших тем не можете знайти, навіть, відповідний форум.
30.07, 14:44AuthorAnswer romanrom
Напевно, у вас немає вільного часу зовсім через 2 роботи. Судячи, з усіх ваших тем не можете знайти, навіть, відповідний форум.
Тут питання не про мене,а про дуже близьку мені людину(Ця людина прислухається до моїх порад лише коли вже зовсім ніяк,а так своїм розумом хоче жити.А я думаю і не можу придумати як допомогти!!)
31.07, 00:25AuthorAnswer Lillumultipassporr
А вас просять про цю допомогу?
Коли критично не встигає,то просить, інакше ні
30.07, 14:40
Привіт! скоріше за все -справа не в роботі а в тому як користуєтеся результатами своєї роботи, отримуєте моральне задоволення після,поставте собі які то цілі і за допомогою цих робіт- попробуйте досягти -чогось,постарайтеся допомогти кому то,чи зробіть щось для когось ,роботи "поганої" не буває-є моральне незадоволення собою і результатами .
30.07, 14:49AuthorAnswer bylin
Привіт! скоріше за все -справа не в роботі а в тому як користуєтеся результатами своєї роботи, отримуєте моральне задоволення після,поставте собі які то цілі і за допомогою цих робіт- попробуйте досягти -чогось,постарайтеся допомогти кому то,чи зробіть щось для когось ,роботи "поганої" не буває-є моральне незадоволення собою і результатами .
Цілі амбітні і,можливо ,навіть вже досягнуті,але як би то всидіти на двох стільцях ,розуміючи що сил для цього треба прикласти дуже багато і моральних і фізичних
Adem286
30.07, 14:50
Є люди, які не вміють відпочивати. А лише докидати собі ще і ще роботи і обов'язків. По собі знаю. Тому не час філософствувати - беріться до праці! ;)
30.07, 14:54AuthorAnswer Adem
Є люди, які не вміють відпочивати. А лише докидати собі ще і ще роботи і обов'язків. По собі знаю. Тому не час філософствувати - беріться до праці! ;)
Цінна порада,стаю до роботи
30.07, 15:11Adept
поговоріть про це с ИИ. якщо все так гладко- возміть платну підписку GPT. , будете мати свого психолога , писати туди все шо заманеться, питати різні питання) подружитесь . знайдете відповіді які хочете знайти . тут вам не допоможуть. треба йти до штучного інтелекту.
30.07, 18:33Answer Jcars
Або до ендокринолога...або ж це дисоціативний розлад ідентичності
Modified by author 30.07, 18:36
30.07, 18:52Answer Jcars
С недавних пор на запрос в Гугле первым появляется ответ искусственного интеллекта. Они кажутся вменяемыми, однако нередко по сути - бред. ИИ пока не научился корректно работать с информацией. Как пример, на мой сегодняшний запрос, как решать определенный вопрос в Украине, ИИ ответил мне. На первый взгляд, вменяемо. Когда начал анализировать приведенные ИИ ссылки, оказалось, что они ссылаются на законодательную базу совсем другой страны.
P.S. Как говорится, Дьявол кроется в деталях. Навыки критического мышления сегодня как никогда актуальны
30.07, 15:28Adept
я не жартую. люди шукають саме те шо хочуть почути. але їм треба вибрати саме ту відповідь яка їх задовільнить, та коли с 1000 відповідей буде саме та яку людина чекає- то вона заспокоїться. але відповідь вже е. але треба підтвердження )))) це психологія.
30.07, 15:56AuthorAnswer Jcars
я не жартую. люди шукають саме те шо хочуть почути. але їм треба вибрати саме ту відповідь яка їх задовільнить, та коли с 1000 відповідей буде саме та яку людина чекає- то вона заспокоїться. але відповідь вже е. але треба підтвердження )))) це психологія.
Із ші ми зайшли в тупик,бо дуже стандартні рішення,а я хочу дати людині пораду ,яка облегшить і їй і мені життя.Та головне,щоб порада була дуже влучною ,а я не можу нічого придумати
30.07, 16:09AdeptAnswer Handmader
у вас також роздвоеня особистості ? чи ви не за себе питали !!! хто на канари їздить ?) тема про кого ?
30.07, 16:25AuthorAnswer Jcars
у вас також роздвоеня особистості ? чи ви не за себе питали !!! хто на канари їздить ?) тема про кого ?
Про близьку мені людину
Yesterday, 00:07Answer Jcars
А ты знаток чего шиз? Можешь. Ссылки скинуть хоть на один сертификат что ты можешь в суде как эксперт свидетельствовать хоть например?
30.07, 16:19AdeptAnswer Handmader
якщо бескоштовний аккаунт ИИ забувае та пише на отвалісь . треба платну підписку брати. в мене работае як секретар - пиши за мене тексти, відповіді на листи. описи предметів. спілкується с клієнтами . в спортзал складае дієту. пиши рецепти на ті продукти які е в холодильнику. корове нормальна робоча схема. користуюсь по повній 24 часа в сутки
30.07, 15:43
я не можу вибрать с женою бути чи с любовницею, вигораю. а можу стліти так і не запалившись)))))))
30.07, 15:53AuthorAnswer LOVE_UA
я не можу вибрать с женою бути чи с любовницею, вигораю. а можу стліти так і не запалившись)))))))
Тут явно легший вибір!
30.07, 16:29Adept
"Мопед не мой я просто розместил обьяву " - старий олдовий мем .... помоему ця тема жива ще й досі. а читав я його десь в 2007 напевне )))
30.07, 16:37AuthorAnswer Jcars
"Мопед не мой я просто розместил обьяву " - старий олдовий мем .... помоему ця тема жива ще й досі. а читав я його десь в 2007 напевне )))
Дивна проекція...
30.07, 17:12Answer Handmader
"Тут питання не про мене,а про дуже близьку мені людину" - нет, это прям точное описание всего треда.
30.07, 17:42AuthorAnswer HaseoArmahem
"Тут питання не про мене,а про дуже близьку мені людину" - нет, это прям точное описание всего треда.
Якщо коротко,то от.Близька мені людина має гарну роботу і хоббі.З боку здається,що всі щасливі,але і вона і я знаємо,що ні.І що тут робити?
30.07, 16:37
Жизнь одна и тратить ее на то, что не приносит удовольствия, это - бред. Но ситуации бывают разные, тут надо знать больше исходных данных. И еще, кто не умеет отдыхать, тот не умеет работать, меня так учили ...
30.07, 17:44AuthorAnswer ГРАБ
Жизнь одна и тратить ее на то, что не приносит удовольствия, это - бред. Но ситуации бывают разные, тут надо знать больше исходных данных. И еще, кто не умеет отдыхать, тот не умеет работать, меня так учили ...
Ви праві
30.07, 17:46
Скільки років людині? Я в 51 рік зробив вибір. І не жалкую. Добряче зберіг нервів тв здоров'я. Але вирішувати кожному наодинці. Бо на чужому досвіді людина не вчиться. І на свойому- не завжди. Перепрошую. З повагою
30.07, 18:55Answer PUMPV
Очень толковый совет. СтОит прислушаться :)
30.07, 19:56Answer VK_777
Дякую за відгук! І хоббі людина повинна мати! Щоб прийти додому і переключитися. Це дуже цінно
30.07, 20:12AuthorAnswer PUMPV
Скільки років людині? Я в 51 рік зробив вибір. І не жалкую. Добряче зберіг нервів тв здоров'я. Але вирішувати кожному наодинці. Бо на чужому досвіді людина не вчиться. І на свойому- не завжди. Перепрошую. З повагою
22 роки
30.07, 23:14Answer Handmader
Це не проблеми. Пропоную закрити тему, бо все "высосано с пальца". А простіше-херня. Як казала моя бабуся-менше пити треба
31.07, 00:27AuthorAnswer PUMPV
Це не проблеми. Пропоную закрити тему, бо все "высосано с пальца". А простіше-херня. Як казала моя бабуся-менше пити треба
Спиртне взагалі не вживаємо! Дякую за вашу точку зору
30.07, 23:07AuthorAnswer PUMPV
Я так само  залишила роботу,яка мене просто душила .Я почала малювати картини грошей від цього не побільшало,але є море задоволення.Та тут питання про людину якій 22 роки ,яка вже знайшла роботу ,що і дохід приносить і мало б бути моральне задоволення,але щось пішло не так...
Answers: 3
30.07, 18:07
Добрый день . Здоровья вам . Есть поговорка за двумя зайцами погонишься не одного не поймаешь , меня учили так . Человек  должен делать в жизни что-то одно , то что лучше всего получаеться ! Любимое дело которое приносит не только деньги но и удовольствие от работы , будет удовольствие от работы значит и деньги будет приносить . С ув.
30.07, 20:15AuthorAnswer Igor77N
Добрый день . Здоровья вам . Есть поговорка за двумя зайцами погонишься не одного не поймаешь , меня учили так . Человек  должен делать в жизни что-то одно , то что лучше всего получаеться ! Любимое дело которое приносит не только деньги но и удовольствие от работы , будет удовольствие от работы значит и деньги будет приносить . С ув.
Дуже хороша порада,але обидві справи робить на відмінно.І може виконувати у відрядженнях по 2-3  завдання одночасно,що заміняє декількох людей,тому є цінним працівником
30.07, 19:06
Как-то раз один бизнесмен стоял на пирсе в маленькой деревушке и наблюдал за рыбаком, сидящим в утлой лодочке, как тот поймал огромного тунца. Бизнесмен поздравил рыбака с удачей, и спросил, сколько времени требуется, чтобы поймать такую рыбу.
— Пару часов, не больше, — ответил рыбак.
— Почему же ты не остался в море дольше и не поймал ещё несколько таких рыбок? — удивился бизнесмен.
— Одной рыбы достаточно, чтобы моя семья прожила завтрашний день, — ответил тот.
— Но что же ты делаешь весь оставшийся день? — не унимался бизнесмен.
— Я сплю до обеда, затем иду на пару часов порыбачить, затем играю со своими детьми, после мы с моей женой устраиваем себе сиесту, затем я иду в деревеньку прогуляться, пью вечером вино и играю со своими друзьями на гитаре. Вы видите — я наслаждаюсь жизнью, — объяснил рыбак.
— Я — выпускник Гарварда, — сказал бизнесмен, — я помогу тебе, ты всё делаешь не так. Ты должен весь день рыбачить, и потом купить себе большую лодку.
— И что потом? — спросил рыбак.
— Потом ты будешь ловить ещё больше рыбы, и сможешь купить себе несколько лодок, даже кораблей, и в один прекрасный день у тебя будет целая флотилия.
— А потом?
— Потом, вместо того, чтобы продавать рыбу посреднику, ты будешь привозить рыбу прямо на фабрику, и увеличив прибыль, ты откроешь собственную фабрику.
— А потом?
— Потом ты оставишь эту богом забытую деревушку и переедешь в большой город, и, быть может, однажды ты сможешь открыть огромный офис и быть там директором.
— И сколько всё это займёт времени?
— Лет 15–20.
— И что же потом?
— А потом, — рассмеялся бизнесмен, — потом наступит самое приятное. Ты сможешь продать свою фирму за несколько миллионов и стать очень богатым.
— А потом?
— Потом ты сможешь перестать работать, ты переедешь в маленькую деревушку на побережье, будешь спать до обеда, немного рыбачить, играть с детьми, устраивать сиесту с женой, прогуливаться по деревне, пить вино по вечерам и играть со своими друзьями на гитаре…
--------------------------------------------------------------------------------------
Притча хотя и с бородой, но ее истинной сути многие так до сих пор и не поняли...
30.07, 20:19AuthorAnswer VK_777
Как-то раз один бизнесмен стоял на пирсе в маленькой деревушке и наблюдал за рыбаком, сидящим в утлой лодочке, как тот поймал огромного тунца. Бизнесмен поздравил рыбака с удачей, и спросил, сколько времени требуется, чтобы поймать такую рыбу. — Пару часов, не больше, — ответил рыбак. — Почему же ты не остался в море дольше и не поймал ещё несколько таких рыбок? — удивился бизнесмен. — Одной рыбы достаточно, чтобы моя семья прожила завтрашний день, — ответил тот. — Но что же ты делаешь весь оставшийся день? — не унимался бизнесмен. — Я сплю до обеда, затем иду на пару часов порыбачить, затем играю со своими детьми, после мы с моей женой устраиваем себе сиесту, затем я иду в деревеньку прогуляться, пью вечером вино и играю со своими друзьями на гитаре. Вы видите — я наслаждаюсь жизнью, — объяснил рыбак. — Я — выпускник Гарварда, — сказал бизнесмен, — я помогу тебе, ты всё делаешь не так. Ты должен весь день рыбачить, и потом купить себе большую лодку. — И что потом? — спросил рыбак. — Потом ты будешь ловить ещё больше рыбы, и сможешь купить себе несколько лодок, даже кораблей, и в один прекрасный день у тебя будет целая флотилия. — А потом? — Потом, вместо того, чтобы продавать рыбу посреднику, ты будешь привозить рыбу прямо на фабрику, и увеличив прибыль, ты откроешь собственную фабрику. — А потом? — Потом ты оставишь эту богом забытую деревушку и переедешь в большой город, и, быть может, однажды ты сможешь открыть огромный офис и быть там директором. — И сколько всё это займёт времени? — Лет 15–20. — И что же потом? — А потом, — рассмеялся бизнесмен, — потом наступит самое приятное. Ты сможешь продать свою фирму за несколько миллионов и стать очень богатым. — А потом? — Потом ты сможешь перестать работать, ты переедешь в маленькую деревушку на побережье, будешь спать до обеда, немного рыбачить, играть с детьми, устраивать сиесту с женой, прогуливаться по деревне, пить вино по вечерам и играть со своими друзьями на гитаре… -------------------------------------------------------------------------------------- Притча хотя и с бородой, но ее истинной сути многие так до сих пор и не поняли...
Притча є досить повчальною,та молоді люди  дуже амбітні
30.07, 19:47
Є чудова фраза  від німців-арбайт май фрай.Це відповідь на багато запитаннь щодо роботи......... .
30.07, 20:01
Орднунг унд арбайт. Не надо быстро, надо хорошо! Этому моего отца-оккупанта учили в Германии в 1945г. Он урок усвоил, я, надеюсь, тоже
30.07, 21:04
вітаю.
все просто.
цінуйте те- що маєте.
бо може статися так -що будете цінувати те що було.
гарна робота це добре
хобі теж добре ,головне щоб приносило гарні емоції  без напрягу.
треба в вільний від роботи час спілкуватися з позитивними простими людьми.
можливо треба вибрати час та поїхати в монастир (можна пожити)поспілкуватися з монахами .
гроші робота хобі це добре але треба найти своє місці в суспільстві щоб бути користним ще для нього.
а саме головне -це діти.
коли ти дивишся та вболіваєш за ними на змаганнях ,там такі емоції що тебе аж " розриває"але знову треба  напрягатися -возити на тренування і так далі
я не люблю писати (словами краще пояснити)
одним словом треба емоції
30.07, 22:51AuthorAnswer lukiich
вітаю. все просто. цінуйте те- що маєте. бо може статися так -що будете цінувати те що було. гарна робота це добре хобі теж добре ,головне щоб приносило гарні емоції  без напрягу. треба в вільний від роботи час спілкуватися з позитивними простими людьми. можливо треба вибрати час та поїхати в монастир (можна пожити)поспілкуватися з монахами . гроші робота хобі це добре але треба найти своє місці в суспільстві щоб бути користним ще для нього. а саме головне -це діти. коли ти дивишся та вболіваєш за ними на змаганнях ,там такі емоції що тебе аж " розриває"але знову треба  напрягатися -возити на тренування і так далі я не люблю писати (словами краще пояснити) одним словом треба емоції
Це все правильно,але це молода особа ще без сім'ї та дітей.Я пробую дати їй пораду .Мої поради їй не підходять.У мене  особисто тих проблем нема, але є у неї .Для мене головне,щоб у моїх дітей все було добре.
31.07, 10:06Answer Handmader
Немає в неї ніяких проблем у 22 роки, більше схоже, що ви щось вигадали за ту людину, дайте їй пожити так, як їй хочеться, рано чи пізно вона зробить правильний вибір. Або не зробить - це її право. А для професійних консультацій з психологічних питань та проблем є професійні психотерапевти, а не форуми та ШІ, прости господи, хто таке рекомендує. Якщо є гроші та бажання, то за десяток сеансів все вирішується, перевірено на собі, успіхів вам та вашій близькій людині.
30.07, 21:57
Вибачте,але якесь суцільне непорозуміння у суті цього питання....
Більшість українців зараз страждають через купу різних проблем,а не те щоб взагалі десь працювали і тим більше подорожували десь....
Ви на планеті "Україна" взагалі,шановний???
Чи Ви просто з "зеленої команди"?????
Агов, шановний???
30.07, 22:56AuthorAnswer nk260572vsv
Вибачте,але якесь суцільне непорозуміння у суті цього питання.... Більшість українців зараз страждають через купу різних проблем,а не те щоб взагалі десь працювали і тим більше подорожували десь.... Ви на планеті "Україна" взагалі,шановний??? Чи Ви просто з "зеленої команди"????? Агов, шановний???
У мене зовсім інші проблеми.Але проблеми близької мені людини є і моїми проблемами.Саме тому і питаю тут,бо із особистим не можу розібратися,а ще хочу допомогти  іншим.Добре,що в наш час ця людина має повну зайнятість ,бо багато хто мріє про такі роботи,але питання тут у тому як змогти все встигнути або що обрати?
31.07, 11:17Answer Handmader
Спробуйте робити що для інших.
30.07, 22:06
Доброго вечора, хай людина вирішує як йому підкаже сердеце і мозок. Внутрішнє вигорання не коштує грошей… в першу чергу треба робити для себе, бо життя воно одне, і яким би воно не було після прийняття рішення, головне моральний спокій, а не соціальний.
30.07, 22:59AuthorAnswer SanyaKovl
Доброго вечора, хай людина вирішує як йому підкаже сердеце і мозок. Внутрішнє вигорання не коштує грошей… в першу чергу треба робити для себе, бо життя воно одне, і яким би воно не було після прийняття рішення, головне моральний спокій, а не соціальний.
Все ви гарно розписали,я так теж постійно їй раджу,але не дослухається і тому шукаю відповідь .Хочу дати їй таку пораду,яка точно змінить або її ставлення до роботи ,або до себе
31.07, 03:17
Почитайте літератури, Достоєвського ,,что делать,,і ,, конотопська відьма,,Квітка-Основяненко,а під кінець ,,брати карамазови,,
Modified by author 31.07, 03:21
31.07, 09:28AuthorAnswer poljanyn
Почитайте літератури, Достоєвського ,,что делать,,і ,, конотопська відьма,,Квітка-Основяненко,а під кінець ,,брати карамазови,,
В минулому я вчителька зарубіжної літератури.....
31.07, 11:44Answer Handmader
То значить починайте з Гамлета,з ромашковим чи м'ятою чаями
Modified by author 31.07, 11:45
31.07, 12:52AuthorAnswer poljanyn
То значить починайте з Гамлета,з ромашковим чи м'ятою чаями
Шукаю пораду,як допомогти не собі а іншій людині,яка з вигляду все встигає,а по факту ні.Чи не паритися ,а попити чаю?Чи пити чай і шукати відповідь?
31.07, 13:13
Вітаю!
З "висоти" прожитих років ))) бачу наступне: вашій (не знаю, ким вона вам приходиться) людині потрібно перезавантаження - МУЖЧИНА їй потрібен!!!
31.07, 14:06AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! З "висоти" прожитих років ))) бачу наступне: вашій (не знаю, ким вона вам приходиться) людині потрібно перезавантаження - МУЖЧИНА їй потрібен!!!
У тої людини є людина з якою може перезавантажити ся,але після знову продовжується марафон в якому виглядає з боку переможцем,а дома вигорівшим попелом.Всім це здається маячнею,а по суті це велика проблема
31.07, 13:47
І має людина час та натхнення із пусте в порожнє переливати. Якщо вигорів, займись ділом, там сітки плести, чи дітей безкоштовно чомусь корисному навчай.
31.07, 14:02AuthorAnswer olirka
І має людина час та натхнення із пусте в порожнє переливати. Якщо вигорів, займись ділом, там сітки плести, чи дітей безкоштовно чомусь корисному навчай.
Це ви про мене чи про ту людину,якій хочу допомогти??
31.07, 14:18Answer Handmader
Це ви про мене чи про ту людину,якій хочу допомогти??
Про Вас. Це в Вас , здається, багато вільного часу. Людині з психологичними проблемами , як правило, допомагає або психологична професійна терапія, або трудотерапія , або самодисципліна та самодостаточність. А не розсуди на форумі антикваріату та вінтажу.
31.07, 14:30AuthorAnswer olirka
Про Вас. Це в Вас , здається, багато вільного часу. Людині з психологичними проблемами , як правило, допомагає або психологична професійна терапія, або трудотерапія , або самодисципліна та самодостаточність. А не розсуди на форумі антикваріату та вінтажу.
До речі,тут  рубрика про життя.Я маю трудотерапію ,кожен день малюю картини і малюючи думаю,як допомогти близькій людині.Вільного часу не маю,бо ще маю 4 дітей!
31.07, 14:41Answer Handmader
До речі,тут  рубрика про життя.Я маю трудотерапію ,кожен день малюю картини і малюючи думаю,як допомогти близькій людині.Вільного часу не маю,бо ще маю 4 дітей!
Помітно
31.07, 14:16
Вітаю! Запропонуйте йому щось колекціонувати,це дуже цікаво як хобі і відпочинок! А Ви будете допомагати формувати колекцію(може і ми чимось допоможемо🙂)!
31.07, 14:35AuthorAnswer Dudu2
Вітаю! Запропонуйте йому щось колекціонувати,це дуже цікаво як хобі і відпочинок! А Ви будете допомагати формувати колекцію(може і ми чимось допоможемо🙂)!
О,ні,якщо ця людина ще почне і колекціонувати щось,то , взагалі не потягне.Проблема в тому,що забагато робить і їздить по світу.День у неї ненормований.Робота і вдень, і вночі.Чесно кажучи,я б теж хотіла мати таку роботу(в плані зарплати),але мене б на довго не хватило...
31.07, 14:43
Якщо глянути на профіль автора, то бесіди ні про що її хоббі. Ну, хай інші розважаються та розважають даму,що сумує.
31.07, 14:52AuthorAnswer olirka
Якщо глянути на профіль автора, то бесіди ні про що її хоббі. Ну, хай інші розважаються та розважають даму,що сумує.
Це мені порада чи всім іншим?
31.07, 14:55Answer Handmader
Це мені порада чи всім іншим?
На спеціалізованому форумі мисливців була фраза " не кормите тролля", що означала не вступати в бесіди із тролями, які монетарізують відповіді на свої пости. Якщо ігнорувати тролей,вони дуже скоро просто зникають та не заповнюють ефір темами та постами ні про що. Тому я раджу всім, не корміть троля.
31.07, 15:24AuthorAnswer olirka
На спеціалізованому форумі мисливців була фраза " не кормите тролля", що означала не вступати в бесіди із тролями, які монетарізують відповіді на свої пости. Якщо ігнорувати тролей,вони дуже скоро просто зникають та не заповнюють ефір темами та постами ні про що. Тому я раджу всім, не корміть троля.
Я бачу,що ви дуже -дуже хороша людина,могла б бути...
31.07, 16:17
Раджу психотерапевтку Анну Шумську, вона у такому шарить.
31.07, 16:28AuthorAnswer Deuterium
Раджу психотерапевтку Анну Шумську, вона у такому шарить.
Дуже дякую
Yesterday, 00:17
шановний автор допису

практично неможливо дати якусь пораду у цьому питанні.
 ми не знаємо нічого про людину, ні вік, ні стать, ні рівень освіти, ні рівень здоров'я наявність віри чи Її відсутність ,здоров'я, умови проживання в яких людина виросла наявність чи відсутність дітей, наявність чи відсутність сім'ї, наявність чи відсутність психічних чи фізичних вад і тд і тп..
 при наявності лише цього можна дати якусь більш-менш зрозумілу пораду тобто простими словами треба дуже і дуже добре знати людину .
Єдине, що можна порадити не йти в секту, в алкоголь чи наркотики.крім того тип роботи який робить людина може вводити її в такий стан який ви описали. Може вона в ескорті працює.
з пов.
Yesterday, 00:51AuthorAnswer proton777
шановний автор допису практично неможливо дати якусь пораду у цьому питанні.  ми не знаємо нічого про людину, ні вік, ні стать, ні рівень освіти, ні рівень здоров'я наявність віри чи Її відсутність ,здоров'я, умови проживання в яких людина виросла наявність чи відсутність дітей, наявність чи відсутність сім'ї, наявність чи відсутність психічних чи фізичних вад і тд і тп..  при наявності лише цього можна дати якусь більш-менш зрозумілу пораду тобто простими словами треба дуже і дуже добре знати людину . Єдине, що можна порадити не йти в секту, в алкоголь чи наркотики.крім того тип роботи який робить людина може вводити її в такий стан який ви описали. Може вона в ескорті працює. з пов.
Ця молода людина має престижну професію підтверджену дипломом з відзнакою.Та наявність у неї ще особливих навиків роблять її незамінимою на роботі ,тобто ніхто інший не зможе виконати поставлені завдання,або потрібно наймати ще декількох працівників.А у відрядженнях закордонних вигідніше для фірми у всіх планах
Yesterday, 01:08
Вітаю.
Тут головне не вийти на такий фінал...)))
Yesterday, 01:20AuthorAnswer КОТок
Вітаю. Тут головне не вийти на такий фінал...)))
Ситуація в якійсь мірі є схожою
Yesterday, 01:11
А ось тут ви допускаєте дууууже велику помилку. Відкрию вам таємницю: на будь-якій роботі незамінних найманих співробітників не буває. Я, як ТОР-manager з 20-річним стажем, при бажанні заміню самого найкращого робітника без проблем. Не піднімайте людей на Олімп. Бо їм потім, ой як боляче буде падати ( А деякі потім і не повертаються до нормального життя. Сподіваюсь, ви розумієте, про що я кажу...
Yesterday, 01:19AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
А ось тут ви допускаєте дууууже велику помилку. Відкрию вам таємницю: на будь-якій роботі незамінних найманих співробітників не буває. Я, як ТОР-manager з 20-річним стажем, при бажанні заміню самого найкращого робітника без проблем. Не піднімайте людей на Олімп. Бо їм потім, ой як боляче буде падати ( А деякі потім і не повертаються до нормального життя. Сподіваюсь, ви розумієте, про що я кажу...
Шкода було б залишити хорошу роботу,бо на творчі хоббі не дадуть хороший дохід
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.