Alona_Kozynenko
Alona_Kozynenko
2 August, 15:28

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?

Дети на санках. Барановка. СССР. Хочу узнать историю? И оценить?
Добрый день, пожалуйста напишите кто что знает об этой статуэтке? Нигде не могу найти. Попрошу и оценить.

lufa355
02.08, 15:37
Вітаю! Бо це підробка ,тому і не можете знайти. Каталогів підробок поки що немає.
Modified by author 02.08, 15:38
Answers: 0
02.08, 21:33
Присоединяюсь к предыдущим комментам. Истории у неё, наверное, лет с 30 плюс-минус. Ценности для любителей фарфора СССР не имеет. А так - кто-то и купит или по незнанию или по соответствующей цене как для подделки.
olirka1005
02.08, 23:04
Історія така, що це потрібно в смітник
03.08, 13:15
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
olirka1005
03.08, 13:47Answer AndriyKiev
Мені, цікаво чому роботу українських майстрів треба на смітник? Це дійсно початок 2000-х. І можливо Баранівка. Вони у той час брали багато замовлень від незалежних художників. А також звільнених. І як може бути підробкою предмет, якого до цього часу не існувало? Підробкою чого?
Робота майстрів, які дійсно не соромляться своєї роботи, не клеймять підробними знаками заводів.
03.08, 13:56Answer olirka
...а чисто теоритически : я клеймо не смог бы поставить на чьей то фигурке?
...и стереть его можно?
olirka1005
03.08, 14:47Answer Z E N
...а чисто теоритически : я клеймо не смог бы поставить на чьей то фигурке? ...и стереть его можно?
Спробуйте  але від цього такі  фігури, як правило, не набувають ні художньої ні колекційної цінності. Такий собі сумнівний хендмейд кустарного майстра.
Answers: 1
lufa355
03.08, 14:24
Для Андрія Киів. Персонально .
Підробкою під продукцію Баранівського заводу. Зліпили страшну фігурку (збірний образ фігурок Артілі і Коростеня) і намалювали клеймо Баранівки. Ні фігурка, ні клеймо ніякого відношення до оригіналів( виробів Баранівки і іі клейма) не мають. Ви ж брали участь в темі про підробного хлопчика з собачками. Там все детально пояснювали. Вибаче, ви "необучаємий"? Так буває...
lufa355
03.08, 14:47Answer lufa
Маленьке уточнення- в обговоренні Оленки. Але і попередньо вказану тему ,я впевнена, ви читали.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.