Вітаю! Дякую за вашу думку, але мене "напружують" деякі моменти: - на стороні орла відслоєння металу виглядає, як "псевдослойка" - рельєф букв СПБ нерівномірний, одні гасти високі, інших взагалі немає. Думаю, що це внаслідок лиття - гурт виглядає взагалі не натурально… в порівнянні зі станом аверса/реверса, ніби недавно зробили… - фактура поля навколо портрету також не натуральна, виглядає, як лиття Але це тільки моя думка… З повагою
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
Бачиться обмилком справжнього рубля.
- на стороні орла відслоєння металу виглядає, як "псевдослойка"
- рельєф букв СПБ нерівномірний, одні гасти високі, інших взагалі немає. Думаю, що це внаслідок лиття
- гурт виглядає взагалі не натурально… в порівнянні зі станом аверса/реверса, ніби недавно зробили…
- фактура поля навколо портрету також не натуральна, виглядає, як лиття
Але це тільки моя думка…
З повагою