Я можу надати більш детальні фото, з колодкою згоден, схоже на ремонт, гайка теж під сумнівом, ( згоден з тим що могла бути від значка) Що по ціні ? Бо є пропозиції вже.
Я можу надати більш детальні фото, з колодкою згоден, схоже на ремонт, гайка теж під сумнівом, ( згоден з тим що могла бути від значка) Що по ціні ? Бо є пропозиції вже.
Виставляйте,набере свою ціну,а може й більшу(за умови якісних фото)..
Медаль-"блинчик",хорошая!От таких фото,глаза из орбит вылезают.Колодка,скорее всего родная.Фоток не достаточно по ней.Но,она не в родном сборе,без крокодильчика и гайки...На 500-600,не дотягивает процентов 50.
Певно ви не розумієте, - в Людини є боржник, як винен 600$, гроші віддати не хоче(або справді не здатен) і як "повернення боргу в 600$" віддав цю медаль, котра (як з'ясував ТС в цій темі) коштує 500$. Таким чином, прийнявши цю медаль як "компенсацію боргу", ТС втрачає 100$!!! І певна річ, що йому те не цікаво.
Певно ви не розумієте, - в Людини є боржник, як винен 600$, гроші віддати не хоче(або справді не здатен) і як "повернення боргу в 600$" віддав цю медаль, котра (як з'ясував ТС в цій темі) коштує 500$. Таким чином, прийнявши цю медаль як "компенсацію боргу", ТС втрачає 100$!!!
І певна річ, що йому те не цікаво.
ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!!! Людина позичала гроші на ремонт.... І Рік виклянчував назад свої гроші. Він не віддав, дав цю медаль....Борг - 600 у.е. ! Виставив тут, щоб зрозуміти, чи не прогадав я.Дуже дякую ще раз!
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".