Добрий вечір шановні експерти. У мене виникла конфліктна ситуація з продавцем фігурки спаніеля в кошику. В описі лоту він вказав що статуетка фарфорова. Коли я отримала лот то у мене виникли підозри що вона не з фарфору. Чат продавця на цей момент уже був закритий.тНа 1 і 2 фотографіях для порівняння моя фарфорова статуетка куплена раніше на віоліті і статуетка спаніеля в корзині . На третій фотографіі моя фарфорова статуетка. На 4 і 5 фотографіях- статуетка спаніеля-в районі шиі і лап добре видно нерівності і шершавість маси з якоі зроблено статуетку. В фарфорових виробів я такого не зустрічала. На 6 фото- внутрішня частина моєі фарфоровоі статуетки- колір відповідає кольору фарфору і присутній блиск так як вся внутрішня поверхня покрита глазуррю. 7фото-внутрішня частина спаніеля в кошику-колір не відповідає кольору фарфору-відсутня глазур- в глибині в області шиі наявні неакуратні напливи з маси-саме дно затоноване світло-сірою фарбою глазур відсутня. Я думаю що вся статуетка спаніеля в кошику покрита не глазуррю а іншим покриттям-воно тьмяніше. З повагою.
Спаниель в корзине во-первых грубый, неаккуратный, во-вторых точно не фарфоровый, а в лучшем случае фаянсовый. Кстати какой он звук издает, если постучать по нему?
Вироб фаянсовий. Але не зовсім зрозумілий сам конфлікт. Тільки через помилку в назві матеріалу? Будемо відверті ,не всі продавці розуміються на предметі продажу. Мені здається, придбання фігурки було викликано не матеріалом, а безпосередньо тим фактом, що це фігура собаки, можливо, іі породою.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".