Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских

Oferty:
0
Maksymalna oferta:
0 UAH
Dodane przez:
22.05.2025, 17:20
Ogląda: 0Nikt nie śledzi
Dodane przez:
22.05.2025, 17:20
Koniec
05.06.2025, 17:20:58 +5m
Do końca
Aktualna cena (0 oferty)
65 UAH
Zlóż ofertę
UAH

Oferta automatyczna
doUAH

Krok ceny od 1 UAH
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 2
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 3
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 4
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 5
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 6
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 7
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 8
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 9
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 10
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 11
OpisWszystkie zdjęcia przedmiotu 10
Okładka:
Główny typ ilustracji:
Materiał:
Бумага
Stan:
Б/у
Konserwacja:
Не проводил
Wady:
По фото
Lokalizacja:
Ukraina, Obwód zaporoski, Zaporoże
Płatność:
Monobank
Wysłanie przedmiotu do
Ukraina
Dostawa:
Nowa poczta (zgodnie z obowiązującymi przepisami kraju zamieszkania sprzedawcy).
Opis:
Л. В. МАРМУЗОВА
ОСНОВЫ МИКРОБИОЛОГИИ. САНИТАРИИ И ГИГИЕНЫ ПРОИЗВОДСТВА ХЛЕБО БУЛОЧНЫХ И МУЧНЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ. Т.24000
Link do dyskusji:
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 2
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 3
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 4
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 5
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 6
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 7
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 8
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 9
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 10
Основы микробиологии,санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских, numer zdjęcia 11

Inne partie sprzedawcy

Komentarze 0

Szukaj według partii
Gotowanie, książki o przemyśle spożywczym
Sekcja wyszukiwania
Szukaj:
Wyniki wyszukiwania w:
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.