Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР

Oferty:
0
Maksymalna oferta:
0 UAH
Dodane przez:
04.08.2025, 21:32
Ogląda: 2osób
Dodane przez:
04.08.2025, 21:32
fox604  (10.85)
Koniec
07.08.2025, 21:32:33 +5m
Do końca
Aktualna cena (0 oferty)
250 UAH
Zlóż ofertę
UAH

Oferta automatyczna
doUAH

Krok ceny od 1 UAH
Ładowanie...
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 2
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 3
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 4
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 5
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 6
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 7
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 8
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 9
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 10
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 11
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 12
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 13
OpisWszystkie zdjęcia przedmiotu 12
Materiał:
бумага
Stan:
была в использовании, присутствуют следы износа,потёртости,надписи
Konserwacja:
не проводились
Wady:
потертости, следы износа, загрязнения,надписи
Lokalizacja:
Ukraina, Obwód kijowski, Kijów
Płatność:
PrivatBank, Monobank, Raiffeisen Bank Aval, ПУМБ, ОТП, Western Union, PayPal, Поповнення Lifecell
Wysłanie przedmiotu do
Ukraina
Dostawa:
Nowa poczta, Ukrpoczta (zgodnie z obowiązującymi przepisami kraju zamieszkania sprzedawcy).
Opis:
В.М.Ануфриев Ф.П.Никашин Г.М.Скрипкин Технология приготовления пищи ,1951 год Госторгиздат,тираж 25 000,твёрдая обложка,351 страница
Тема Кулинария СССР, Пищевая Промышленность СССР, Рестораны СССР
Link do dyskusji:
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 2
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 3
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 4
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 5
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 6
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 7
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 8
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 9
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 10
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 11
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 12
Технология приготовления пищи 1951 год Пищевая промышленность Рестораны Столовые СССР, numer zdjęcia 13

Inne partie sprzedawcy

Komentarze 0

Szukaj według partii
Książki edukacyjne i poradnicza literatura
Sekcja wyszukiwania
Szukaj:
Wyniki wyszukiwania w:
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.