Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер

Oferty:
0
Maksymalna oferta:
0 UAH
Dodane przez:
28.07.2025, 00:44
Ogląda: 4osób
Dodane przez:
28.07.2025, 00:44
Eadweard  (0.72)
Koniec
03.08.2025, 00:44:00 +5m
Do końca
Aktualna cena (0 oferty)
1 800 UAH
Zlóż ofertę
UAH

Oferta automatyczna
doUAH

Krok ceny od 1 UAH
Ładowanie...
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 2
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 3
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 4
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 5
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 6
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 7
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 8
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 9
OpisWszystkie zdjęcia przedmiotu 8
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Materiał:
Видавництво «Пищевая промышленность», 1976 р. М’яка палітурка. 136 стор.
Stan:
Книга у відмінному стані. Книга списана, з печаткою нині неіснуючого інституту.
Konserwacja:
-
Wady:
-
Lokalizacja:
Ukraina, Obwód odeski, Odessa
Płatność:
Zapłata gotówką, Monobank
Wysłanie przedmiotu do
Ukraina
Dostawa:
Nowa poczta, Ukrpoczta, Spotkanie osobiste Odessa (zgodnie z obowiązującymi przepisami kraju zamieszkania sprzedawcy).
Opis:
У цій роботі викладено результати багаторічних досліджень біохімічних процесів, що протікають при бродінні яблучних соків та їх подальшому тривалому зберіганні. Вивчено вплив обробки свіжовичавленого соку, раси дріжджів, температури бродіння та інших факторів на інтенсивність утворення вторинних та побічних продуктів спиртового бродіння. Встановлено оптимальні умови бродіння, які забезпечують високу якість сброжених яблучних соків та їх стабільність у процесі тривалого (до року) зберігання у наповненій та герметично закритій тарі при температурі до 10°С за наявності сульфітного ангідриду.
Сброжений яблучний сік може служити основою для приготування легкого натурального яблучного вина, ігристого сидру, ігристих вин та сидрів, а також десертних вин.
На основі експериментальної лабораторної установки для безперервного вторинного бродіння сброжених яблучних соків резервуарним способом вивчені біохімічні процеси, що протікають при вторинному бродінні як за атмосферного тиску, так і під тиском вуглекислоти. На підставі досліджень розроблено технологічну схему виробництва яблучних ігристих вин та ігристого сидру, а також встановлено оптимальні умови зберігання готової продукції.
Крім того, сброжений яблучний сік може бути успішно використаний у виробництві яблучного оцту. У цій роботі викладено існуючі технологічні схеми виробництва яблучного оцту, його стабілізації, а також результати спеціальних досліджень кількох варіантів глибокого способу окислення спирту оцтнокислими бактеріями.
Link do dyskusji:
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 2
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 3
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 4
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 5
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 6
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 7
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 8
Сидры и яблочные игристые вина. А.С. Вечер, numer zdjęcia 9

Inne partie sprzedawcy

Komentarze 0

Szukaj według partii
Gotowanie, książki o przemyśle spożywczym
Sekcja wyszukiwania
Szukaj:
Wyniki wyszukiwania w:
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.