Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах

Oferty:
0
Maksymalna oferta:
0 UAH
Dodane przez:
18.05.2025, 04:01
Ogląda: 0Nikt nie śledzi
Dodane przez:
18.05.2025, 04:01
Boroda912  (-4.34)
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
Koniec
25.05.2025, 04:01:00 +5m
Do końca
Aktualna cena (0 oferty)
300 UAH
Zlóż ofertę
UAH

Oferta automatyczna
doUAH

Krok ceny od 1 UAH
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
OpisWszystkie zdjęcia przedmiotu 1
Okładka:
Główny typ ilustracji:
Materiał:
Папір
Stan:
Стан по фото, нормальний.
Konserwacja:
Нема
Wady:
Нема
Lokalizacja:
Ukraina, Obwód chmielnicki, Chmielnicki
Płatność:
PrivatBank, Oschadbank
Wysłanie przedmiotu do
Ukraina
Dostawa:
Nowa poczta, Ukrpoczta (zgodnie z obowiązującymi przepisami kraju zamieszkania sprzedawcy).
Opis:
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах. Друге видання, доповнене. Київ Урожай 1987г. 184 с., іл. Палiтурка / переплет: Тверда, звичайний формат.
У книзі описано харчову цінність мяса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва. Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з мяса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів. Приділено увагу дитячому харчуванню.
Link do dyskusji:
Тимощук І. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах, numer zdjęcia 2

Inne partie sprzedawcy

Komentarze 0

Szukaj według partii
Gotowanie, książki o przemyśle spożywczym
Sekcja wyszukiwania
Szukaj:
Wyniki wyszukiwania w:
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.