Oleg198124
Oleg198124
2 stycznia 2024, 12:40

Накінечники стріл 100шт

Накінечники стріл 100шт

День добрий! Підскажіть, будь ласка, по типам, назвам, періодам, віку накінечників! Намагався розкласти по типам. Цікаво які до якого віку відносяться! Є серед них ті що краще окремо виставляти? перший (можливо і 4) може бути монета стрілка? Заздалегідь дякую! Вибачте за фото

04.01.2024Autor
Добрий вечер! Шановні, підскажіть по накінечникам, може зробити окремі фото? Дякую!
Odpowiedzi: 0
05.01.2024Autor
Шановні підскажіть, будьласка, які зробити окремі фото? На мій погляд багато цікавих, незвичайних накінечників, але це мій погляд! По проходах дивлюся, є багато окремо виставляються та продаються не дешево! Можливо в мене є якісь незвичайні, наприклад перший в першому ряду (на другому фото), начебто асиметричний.... Схожі на мої проходи є і по 300 грн! Заздалегідь дякую!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.