Suworovvetal
Suworovvetal
6 stycznia 2024, 12:01

Фотоапарат H.ERNEMAN DRESDEN часів другої світової (підписний),знайти власника!

Фотоапарат H.ERNEMAN DRESDEN часів другої світової (підписний),знайти власника!

Вітаю.
Потрапив до мене підписний фотоапарат часів другої світової війни,хто в темі підскажіть,чи реально знайти колишнього власника даного приладу знаючи в якому селі він знаходився? І чи представляє він якусь цінність.
Дякую всім за відповіді!!!

Odpowiedzi: 0
06.01.2024
Доброго.
Так а що написано то на фотоапараті, які данні власника?
06.01.2024AutorOdpowiadać ДОНЕЦ
Присутня бірка з ініціалами і прізвищем власника,на фото нижще я виклав!
Дякую!
06.01.2024Odpowiadać Suworovvetal
L.D.M Ludkowski Lwow (якщо я правильно прочитав. З повагою!
Так це мабуть шильда магазина чи фотосалону, а якщо так на цьому пошук можна закінчувати.
І ще штаб мабуть був савєцкій, в 1945-му в Семенівці не могло бути німецького штабу..
Zmodyfikowane przez autora 06.01.2024
Дякую за відповідь,а історична цінність в нього якась може бути? І яка його приблизна ціна в даному комплекті?
Дякую!
З роком можу помилитися,але знайомому вже за 60 років,він особисто його в дитинстві взяв в своєї бабці,ще було столове приладдя з клеймами рейху,це все було втрачено поки він сидів…фотоапарат це все що залишилось,не думаю,що він придумав,а німці внас були і Семенівці і в с. Сердиця,я сам проживаю в цьому районі тому вмевнений в цій інформації!
Дякую!
06.01.2024AutorOdpowiadać Suworovvetal
Мені його дали продати і навіть якщо він набере 1000 грн я його продам,але думав можливо щось накопаю по шильдіку!
З повагою Віталій!
Odpowiedzi: 2
Odpowiedzi: 1
06.01.2024Autor
Його історія.
В 1945 році в бабці мого знайомого був німецький штаб,після їх втечі залишили багато речей та зброї,зброю батьки товариша втопили в криниці,яку пізніше засипали і побудували на цьому місті літню кухню,решта артефактів було втрачено за певних обставин,фотоапарат це єдине,що залишилось з багатьох речей які були в даній хаті. Хата знаходилась в с.Семенівка Львівської обл. 
Цікавить чи можливо знайти в архівах власника цього фотоапарату і чи представляє він якусь історичну цінність!
Дякую всім за відповіді!
З повагою Віталій!
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.