hobbit1488
hobbit1488
7 stycznia 2024, 18:07

Історія одного лісу

Історія одного лісу

Вітаю колеги, товариші і ті, хто мене пам’ятає (і ті, хто плюнули б у спину, при нагоді😂)
Як би я не крутив носом від нового стилю форуму, який тепер називається «спільнота», а звіт зробити хочеться😅

В 2022 році, збираючи гриби у лісі, біля села, вирішили з батьками перевірити ліс (так-так, я копаю з батьками, заразив їх цією хворобою).
Тоді знахідки не порадували від слова «взагалі», окрім бухарських денаріїв. 
В минулому ж році, збираючи гриби, зустріли колегу з прибором, який повідав, що знайшов 7 хрестових пʼятаків і 5 рехсмарок.
Було прийнято рішення, що потрібно знову перевіряти ліс, який під носом. 
Перша перевірка пройшла дуже вдало: мама підняла те, про що я міг тільки мріяти всі свої 13 років досвіду - 25 копійок Ніколая 2… Неймовірні емоції і враження. Навколо сліди колег по лопаті, а вона ось… Лежала і чекала…А далі понеслось. 
Кожен вихід в ліс дарував якісь цікаві знахідки, а також звичайні мідяки та дореформу. 
Розвідано лише 2км дороги, а вчора з нами вже привітався Сигізмунд у вигляди трояка.
Мені це нагадало дуже давню ситуацію з мого досвіду, коли, ще на початку цієї неймовірної хвороби - пошук з металошукачем, я дуже хотів знайти катькін пʼятак, який шукав і на Вінниччині, і на Чернігівщині, в знайшов в 2км від дому😅 Ще й не один 😎 

Що ж, хочу побажати всім приємних знахідок, а також - мирного неба!

P.S. Дуже шкода, що в коментарях, вже не побачити деяких старих знайомих, наприклад MARTIN13😔

07.01.2024
Поздравляю!Хороший лес!
Сколько не колесили - самые лучшие находки были дома!
07.01.2024AutorOdpowiadać minelaboff
Згоден) 
Бувало так, що їздили на декілька днів у сусідні області, а знаходили у себе,  повертаючись додому)
Odpowiedzi: 0
08.01.2024Odpowiadać minelaboff
100%.Аж удивительно..Несколько часов в дороге,мучения и страдания)))А потом-упс..до-послереформа и пипец..А дома-и тебе денарики,и аурики,а пятаки с денгами)))Почему так?Типа-едэм дас эйне?
08.01.2024AutorOdpowiadać друг ромео
Як я люблю казати в таких випадках: «місце хазяїна любить» 😉
Odpowiedzi: 1
Odpowiedzi: 2
07.01.2024AutorOdpowiadać minelaboff
Навзаєм! Нехай саме так і буде!
Дякую за запрошення 🤗
Odpowiedzi: 1
31.03.2024
Чудові місця, які приносять чудові знахідки. Продовжуйте в тому ж дусі.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.