vkf772468
17.01.2024
Вітаю.  Чомусь подумалось про перо, подібне тим, якими писали років 200 тому. Тільки не робочий інструмент, а частину настільного набору для письма, де ваш предмет створював певну композицію.  Бачив я старовинні набори, там багато чого було наліплено для краси.  У мене, наприклад, був з мисливцем, собакою, та чорнильницею і поличкою для ручок
17.01.2024AutorOdpowiadać vkf77
Вітаю.  Чомусь подумалось про перо, подібне тим, якими писали років 200 тому. Тільки не робочий інструмент, а частину настільного набору для письма, де ваш предмет створював певну композицію.  Бачив я старовинні набори, там багато чого було наліплено для краси.  У мене, наприклад, був з мисливцем, собакою, та чорнильницею і поличкою для ручок
Можливо. Та свердло на кінці і отвір на пері трішки невписуються в цю концепцію. Мені на думку спадає прикраса з дитячого чи ритуального луку бронзового періоду. Але можливо я і помиляюся.
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
17.01.2024
А на чому ця гарна версія ґрунтується?
Нє, якщо не для продажу то без проблем, але якщо на аук треба щоб з нею погодився модератор при виставленні у відповідному розділі.
Цікаво, а як вписуються в вашу концепцію свердло і отвір?
17.01.2024AutorOdpowiadać ДОНЕЦ
А на чому ця гарна версія ґрунтується? Нє, якщо не для продажу то без проблем, але якщо на аук треба щоб з нею погодився модератор при виставленні у відповідному розділі. Цікаво, а як вписуються в вашу концепцію свердло і отвір?
Ви про мою версію?
17.01.2024AutorOdpowiadać ДОНЕЦ
Так
На кінці явно свердло, тож має кудись вкручуватись. В метал навряд. В кістку? Ну, можливо. Та скоріш в дерево. Натільна прикраса з дерев'яною основою - сумніваюся. Прикраса предметів побуту? Неможу уявити куди би воно вкручувалось. А от в дерев' яний лук з обох сторін як прикраса саме то. І тоді пояснюється наявність отвору - для тетеви. Бойове чи мисливське використання такий лук нє. А от як ритуальний чи дитячий ОК. Але хотілося би почути версії досвідчених людей.
17.01.2024
Гарно, але якщо слідувати логіці , то якби в періоду бронзи були такі технології лиття металу, то в РЖВ лили гармати, а при КР вже стволи до АК-74.
Річ виглядає на 19-20 сторіччя.
17.01.2024
А ще бувають  закладки в книгу у вигляді пера, бронзові, в інтернетах можна знайти,  в закладки зазвичай продівається шнурок.
Але і ваша версія має право на існування.
З повагою
17.01.2024
А ви можете  зробіть макроз'йомку якщо є , чи просто збільшені чьоткі фото самого сверла.
Тому що на цих фото виглядає як деформація металу коли навмисно  відламували викручуючи трубку від основи.
Musat3941
20.01.2024
Що ви добивається , для чого апаєте тему !?
Вам вже пояснили і продемонстрували ЩО це таке ❗
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.