Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
21.01.2024Autor
По перше тварь це той хто це пише, а по друге я це сьогодня в 15.30, сам лічно з землі достав і хочу зрозуміти що це.
21.01.2024
Добрий вечір!
Фуфло тут ні до чого. Це або релігійна медаль XVIII ст, або репліка приблизно того часу. На реверсі сцена чистилища. 
Розмір, чітке фото по гурту, гляньте, чи є відслоєння верхнього шару.
21.01.2024Autor
Дуже дякую, завтра зроблю фото на вазі і на листочку в клітинку при денному освітленні.
22.01.2024
Питання репліки залишається, хоча,  на 90% медалі цієї категорії - репліки прототипів з великих релігійних центрів.
По фото у мене склалося враження, що вона була медальйоном в дукачі, роздивіться гурт уважно.
Спокійної ночі Україні.
22.01.2024Odpowiadać taksist33
Ви маєте на увазі дірочку над головою Папи Римського?
Odpowiedzi: 1
22.01.2024Autor
Мабуть ушко ще в тей час відвалилось і зробили дірочку, в іншому випадку в такому стані вона ні чого не варта, но як знахідка приємна.
22.01.2024Autor
Доброго вечора, а може хтось помогти оцінити цю медаль. Завчасно дякую.
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.