Доброго дня розробники та адміністрація. хочу зробити зауваження щодо роботи чорного списку ( блокування по нику) а саме-
при внесенні покупця або продавця ( просто користувача ) в свій чорний список втрачається доступ до перегляду його коментарів під іншими лотами других продавців .
тобто - вношу я ник Петро1 в свій чорний список , щоб цей Петро! не робив в мене більше ставок на лоти, не коментував мої лоти бо були з ним деякі проблеми на аукціоні та в реальному житті. але це також закриває повністю його коментарі під іншими лотами других продавців . та мені не видно шо людина коментує у інших.
коли я захожу на лот який мені цікавий - я бачу незрозумілі відповіді продавця на не існуючі запитання, а коли викидую Петра1 с чорного списку, то я бачу шо це Петро задає питання , пропонує бліц та й таке інше.
можливо правильно би зробити щоб це було видно в других лотах? а набуло доступу такого заблокованого - робити ставку та коментувати лот того продавця хто його заблокував.
с пов.
Дякуємо за Вашу думку, але чорний список скриває повідомлення, бо якщо Вам не подобається Користувач, то навіщо Вам його читати?
Навіщо він буде коментувати Ваші лоти?
Це призводить лише до загострення в коментарях. То для всіх спокійніше, щоб коментарі були не доступні, якщо користувач в чорному списку.
розблокуйте; прочитайте, що хотіли - воно ж, мабуть, з'явиться текст після розблокування; і знов заблокуйте.)
Але якось дивно - якщо Вас заблокували, то при Вашому намагання залишити коментар у того, хто Вас заблокував воно ж дійсно пише, що "Ви не можете залишити коментар ....". Сподіваюсь, що в описаному Вами випадку і інші користувачі не бачать коментаря заблокованого, а не тільки Ви.) А може це просто зберігається сам факт, що він хотів написати?
Якщо хочете - киньте посилання я подивлюся, чи я побачу, чи не побачу коментар у Вашому лоті того, кого Ви заблокували.
З моменту блокування внесений до списку заблокованих Користувач не має можливості в лотах Користувача, який його заблокував:
- робити ставки/покупки;
- залишати коментарі.