04.02.2024Autor
Вітаю. Шановні експерти й форумчани, підкажіть, будь-ласка, чи є щось цікаве.
Odpowiedzi: 0
04.02.2024
Із власного досвіду покупки - ніт. В середньому як і весь інший СРСР кінця сімедесятих - початок 80-х. 1,5 грн за марку. Тим паче в вас серії на фото неповні. На перших фото взагалі папір, бо це повинен бути блок марок, а його хтось (як я в дитинстві) розірвав на окремі марки.
Там тиражі громадні були свого часу, тому і ціни не буде.
04.02.2024Autor
Це не всі фото марок з цього альбому,є ще, але я не можу розібратися як добавити, і взагалі, хотілося виставити на форум на обговорення, а вийшло......
04.02.2024
Судячі із наведеного я приблизно розумію, що там буде. Ціна може бути високою за певні блоки 60-х років. Як наприклад зелений Токіо. Цінність можуть складати річні набори. Але те, що на фото, це тематична колекція живопису. Мені не відомо про цінні СРСР марки із мистецтва 70-х 80-х .
05.02.2024
Вітаю!
Набір піонЕра )) Це той випадок, коли альбом коштує більше, ніж філателістичний матеріал в ньому. 
Залиште онукам чи правнукам....
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.