vkf772364
09.02.2024
хорошо бы понимать материал, например, какой пробы серебро.  Я как-то искал ответ на подобный вопрос, ответ нашли по пробе. Монета оказалась фальшаком того времени в ущерб обороту.
Odpowiedzi: 0
Yarda2203
10.02.2024
Usunięte przez autora
10.02.2024
На монеті видно жовтий відтінок, таке відбувається коли багато міді, це означає що це копія
Zmodyfikowane przez autora 10.02.2024
10.02.2024Autor
Перепрошую, забув зазначити, на другому фото є протертість, жовта плямка, монета латунна чи бронзова, покрита сріблом. Я розумію що не оригінал. Цікаво чи сучасна чи фальшак тих часів.
Yarda2203
10.02.2024Odpowiadać Біллі Бонс
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 1
10.02.2024
А дукач ніхто не вбачає???? Нанесена позолота, на гурта спиляне вухо и прорізані букви
10.02.2024
КМ Двір. (Кітайський монетний) хто не зрозумів. Але тюнінгований... Шоб були розмови тепер)))
10.02.2024
При втраті рельєфної маси на 1.22г. це буде просто плашка гола. Млинець.
10.02.2024
На мою думку зважаючи на характерну для копій цієї монети  занижену вагу приблизно на грам від такого ж притертого  але орігіналу ,а також  кривий гурт ,жовті плями , а також відомі китайські копіїї  конкретно цієї монети  - це 100 % фальшак .
wadik1586
10.02.2024Odpowiadać ёрш
Всё правильно делают. Чтобы начинающие читали и не попадались.
Odpowiedzi: 1
10.02.2024
Дивне все це читати, звичайне зашмигане  китайське фуфло.aleks1154 все правильно написав.
10.02.2024Autor
На гурті жовта пляма це я протер абразиним папером, щоб було видно метал. Китайське гімно-копії я бачив багато.. не не то. Ця монета у мене вже років 7, тоді ще не було такого напливу чайни. Тому питаю може хтось щось скаже
10.02.2024Odpowiadać Біллі Бонс
Перше: геометрія букв цифр на гурті - китайські.
Друге: китайські сувеніри масово пішли десь з 2009 року,так що мало ви іх бачили.
Можна ще третє і четверте, але першого достатньо.
22.02.2024Odpowiadać Біллі Бонс
На гурті жовта пляма це я протер абразиним папером, щоб було видно метал. Китайське гімно-копії я бачив багато.. не не то. Ця монета у мене вже років 7, тоді ще не було такого напливу чайни. Тому питаю може хтось щось скаже
Доброго дня. А в мене копія є їй 10 років плюс і теж напливу не було..))) Запропонуйте ще щось! Дякую.
Не треба шукати в @@@@ діаманти... їх там не має!
Odpowiedzi: 2
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.