Odpowiedzi: 0
16.02.2024
Тяжело оценивать если в 1  слове по 2 ошибки )))
Размер имеет значение!
И фотографий нужно больше .
Odpowiedzi: 1
19.02.2024
могу сказать со 100% уверенностью, что горизонт завален...
tea33
20.02.2024Odpowiadać Mikkki
Usunięte przez autora
tea33
20.02.2024Odpowiadać Mikkki
Usunięte przez autora
Odpowiedzi: 2
20.02.2024
Добавьте фото правого нижнего угла (обічно ставят подпись там).
Дайте фото обратной стороны картины.
20.02.2024
Можу сказати точно, що картина маслом. Сюжет не дуже зрозумілий (начебто як частина більшої роботи). Якщо підпис не знайдеться, то оцінити зможе тільки аукціон  або експерти по невідомим роботам.
tea33
21.02.2024
Якщо чесно,мені картина не подобається. Що в скалі художник намалювати хотів...Немає чіткості переднього плану, що вони там роблять....Одні в землю дивляться,інші у гору  , навіщо..
 Світло-тінь мене взагалі не влаштовує, горизонт гуляє...
Одні питання,які художник собі не ставив, тому і зрозуміти ми не можемо, а тим паче хоч якось оцінити. 
Художник взагалі не зміг розповісти нам історію, яка відбудеться в картині. 
Може й частина більшої роботи,яку оформили , але то вже  немає значення. Моя думка картина років 90- их, можу й помилятись що трохи раніше.
Zmodyfikowane przez autora 21.02.2024
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.