Anonimowy
Anonimowy
17 lutego 2024, 22:38

Як виявити підробку на царських марках з надруком тризуба?

Як виявити підробку на царських марках з надруком тризуба?

Доброго вечора!
Є з 200 сотні царських марок з надруком тризуба. 
На небагатьох з них явно стоїть завірка з поміткою про те, що це фальш. Деякі просто викликають сумніви, а всі інші просто викликають сумніви через попередні два, бо якщо в колекції є фальш, то можливо і все інше теж фальш.

Буду дуже вдячним за поради, які допоможуть виявити підробки, фантастику, фальш і т. д. 

P.S Можливо також є спеціалісти, які можуть розрізнити фальш на цих марках, скільки це коштує і де їх шукати?

Всім дякую, з повагою!

vkf772480
18.02.2024
Вітаю. Питання не просте. Ви праві у думці, що у цих  надруків переважає фальш.  Що до експертного заключення по маркам, якось питання, виникало, колеги радили звертатись до Асоціації філателістів України, є така спільнота, при ній є експерти.  Якщо ви у Києві, там діє авторитетне товариство філателістів.
Anonimowy
19.02.2024AutorOdpowiadać vkf77
Дякую за Вашу відповідь!
Нажаль я не з Києва і не впевнений чи є якісь спеціалісти по цьому в Сумах...
Тому власне і питаю чи є якісь критерії, на які варто звернути увагу при визначенні справжностію
Zmodyfikowane przez autora 19.02.2024
Odpowiedzi: 0
Odpowiedzi: 1
vkf772480
19.02.2024
Тема не моя.  Але якщо у вас є певний досвід, то можете взяти каталог і порівнювати справжні надруки з вашими.  Так знайдете критериї оцінки. Я так вчився оцінювати монети.
Anonimowy
19.02.2024AutorOdpowiadać vkf77
По каталогу надруки норм, але деяких, наприклад, там немає, що свідчить про те шо це "фанатастика", у деяких марок (царських) трохи відрізняється відтінок кольору і т. д. Просто не хочеться щоб при продажу мене звинуватили в тому, що я свідомо продаю підробки, фальш чи ще щось ))
vkf772480
19.02.2024Odpowiadać Anonimowy
вважаю, вам треба почати продаж з тих марок, у яких нема сумніву.  Не впевнений, що буде натовп покупців, тематика спеціфічна, інтерес обмежений.  І підтянуться люди, які розбираються у питанні. А там вже як буде контакт з ними, можете показувати  і нібито сумнівні речі, на їх оцінку
19.02.2024
Якщо в каталогах немає то це ще не фантастика , за 2022 рік, я бачив принаймні 10 марок і блоків СРСР (різновиди), про які не вказано в каталогах (я не знайшов в каталогах трьох авторів) , а вони існують одна марка з сертифікатом експерта ФРН. Якщо невпевнені так і пишить в опису та повідомте адміністрацію сайту щоб не порушувати правила
Anonimowy
09.03.2024Autor
Usunięte przez autora
Anonimowy
09.03.2024Autor
Usunięte przez autora
Chcesz dodać wiadomość?
Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się.
SzukajZamknąć
Cookies
Używamy plików cookie niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania witryny oraz dodatkowych, aby interakcja z witryną była maksymalnie wygodna. Pomaga nam to personalizować Twoje doświadczenia użytkownika oraz uzyskiwać informacje analityczne w celu poprawy usługi. Jeśli zgadzasz się na akceptację wszystkich plików cookie, kliknij "Akceptuj wszystkie"; jeśli nie, kliknij "Tylko niezbędne". Aby dowiedzieć się więcej, przejrzyj Politykę plików Cookie.